Bir Garip İntihar Girişimi ve Bir Garip Kurtarma Vakası

ilacini-evde-unutan-astim-hastasi-6462614_825_o

Antakya’da Asi Nehri’ne atlayan kişiyi kurtarmak hiç de kolay olmadı. Köprü üzerine çıkıp nehre atlayan ve daha sonra nehir içerisinde yüzmeye devam eden Suriye uyruklu kişiyi önce beline ip bağlanan belediye görevlisi kıyıya çekmek istedi. İşçinin kendisini kurtarmaya geldiğini gören kişi kaçınca bu kez de vatandaş devreye gidi. Nehre atlayan bir vatandaş yüzen Suriyeliye yanaştı, yüzüne yumruk atarak kıyıya çekti.

Kentin ortasından geçen Asi Nehri’nde Sabah saatlerinde garip bir intihar vakası yaşandı. Ata Köprüsü üzerinden nehre atlayan bir kişi nehirde yüzmeye başladı. Vatandaşın suya atladığını görenler durumu polise ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ve itfaiye ekiplerinin ikazlarına rağmen nehirde yüzmeye devam eden kişi nehrin bent kısmına yaklaştığında, beline ip bağlanan belediye işçisi aşağı indi. Bir kişinin nehre indiğini gören Suriye uyruklu kişi, kaçmaya başlayınca ilk kurtarma denemesi başarısız oldu.

Bunun üzerine kıyafetlerini çıkaran Mehmet isimli bir vatandaş, nehre inip Suriyeli şahsa doğru yüzmeye başladı. Kısa sürede Suriyelinin yanına ulaşan vatandaş, nehrin ortasında yakaladığı Suriyeliye bir yumruk attı, ardından nehrin kenarına getirdi. Burada beline ip bağlan Suriyeli, yukarıya çekildi.

Yaklaşık 1 saat ekipleri ve vatandaşları oyalayan ancak sorulara cevap vermeyen şahıs bu defa da ambulansa binmek istemedi. Sivil polislerin koluna girdiği şahıs zorla ambulansa bindirilerek olay yerinden uzaklaştırıldı.

Önceki İçerikElektrik Kesintilerine Hazırlıklı Olun
Sonraki İçerikÇocuklarda grip salgınına dikkat