Dünya Saç Şampiyonu Bu Kez İtalya’da

IMG_0990

Uluslararası Kuaförler Birliği olan Confederasyone Mondialle Coiffure (CMC)’in, ve 12 kişinin katılımıyla gerçekleşecek olan İtalya’nın Napoli şehrinde 9.kez düzenlenen yarışmaya Bölgemizden Gökhan Hamarat Kuaför işletmecisi Gökhan HAMARAT temsil edecek.

Hamarat, İskenderunhaber.com haber portalına yapmış olduğu özel röportaj’da 26-27-28 ekim tarihleri arasında gerçekleşecek olan yarışmada gece topuzu,fantezi ve yüksek fantezi dallarında yarışacağını söyledi.

Bugüne kadar 7 kez Uluslararası yarışmalara katıldığını, bu yarışmada da Ülkemize ve şehrimize 1.likle döneceğine söz verdi.

Bu yarışma için 6 aydır durmadan çalıştığını ve hazırlandığını dile getiren Hamarat çalışmalarımızın sonucunu İtalya’nın Napoli şehrinden alacağımız ödülle taçlandıracağını sözlerine ekledi.

Son derece heyecanlı olduğunu belirterek ve bu yarışmaya İskenderun’lu olarak şehrimizi ve ülkemizi temsil ediyor olmak benim için özel bir duygudur.

Amacımız; Ülke ve Dünya çapında alacağımız ödüllerle bölgemizi tanıtmaya ve sesimizi duyurmaya çalışacağız.Son olarak ekibime çalışma arkadaşlarıma ve bütün iskenderun’lu bayanlara bizlere destek olan herkese sonsuz teşekürler.dedi.

IMG_0993 IMG_0992 IMG_0991 IMG_0990

Önceki İçerikIşık Şener Yazılarıyla Haber Portalımızda
Sonraki İçerikİskenderun Belediyespor Haftayı 3 Puanla Kapattı