İskenderun Marka Kent Olacak

DSC_0202

Belen Emniyet Amiri Ali Çolak ve TMOK Üyeleri, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.
Ziyarette yaptığı konuşmasında, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarı dileğinde bulunan Belen Emniyet Amiri Ali Çolak, vatandaşın huzur ve güvenliği için çalışıldığını belirtti.

Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, TMOK Üyeleri de ziyarette bulundu.

Ziyarette, Başkan Seyfi Dingil’e faaliyetlerle ilgili bilgi veren TMOK Kültür ve Olimpik Eğitim Komisyonu Başkanı Bilal Porsun, çocuklara yaşam felsefesi ve spor kültürünün öğretildiğini ifade etti.

Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, vatandaşa hizmetin önemli olduğunu söyledi.

İskenderun’da ilk kez futbol festivali düzenlendiğini anımsatan Başkan Seyfi Dingil, “İnşallah spor, kültür, sanat, yaşam alanlarında, katma değerde çok ileri safhalarda yer alacağız. Önemli olan İskenderun’u marka kent yapmaktır. Burayı cazibe merkezi haline getireceğiz. İskenderun Akdeniz’in parlayan yıldızı olacak. Kurumlarla, sivil toplum kuruluşlarıyla diyalog içerisinde olacağız. Memleketimizi seviyoruz. Amacımız halkımıza en iyi şekilde hizmet etmektir. Çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” dedi.

IMG_9954 IMG_9948 DSC_0202

Önceki İçerikMeryem Uzerli Sosyal Medyayı Salladı
Sonraki İçerikPOLİS ABİLERLE MAÇTAYIM TURNUVASI SONUÇLANDI