Daha önce böyle bir afet aşamamıştım

Screenshot_1

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, Konacık’ta yaşanan hortum faciasında kolunu kıran Ali Gündüz’ü evinde ziyaret ederek, hem sağlık durumu hakkında bilgi aldı, hem de geçmiş olsun dileklerini iletti.

Gerçekleşen ziyarette, Başkan Nazım Culha’ya başkan yardımcıları Sedat Deveci ve Ali Yavuz, Fen İşleri Müdürü Koray Mazmancı, Konacık Mahalle Muhtarı Ersoy Arslan ve meclis üyesi Ramazan Kiraz da eşlik etti.
Ağaçları kökünden kopartan, çatıları uçuran hortum dehşetini Başkan Culha’ya anlatırken o anı yeniden yaşayan Ali Gündüz, olay anı çok korktuğunu belirtirken, her şeyin bir anda olup bittiğini söyledi. Hortumun gücüyle havaya savrularak yere düştüğünü ve kolunu kırdığını anlatan Gündüz, “Hortum geldiği yönde ağaçları kökünden söktü. Hortumla birlikte sahil kenarındaki bir işletmenin çatısı uçtu. Daha önce böyle bir facia yaşamamıştım. Allah korudu” dedi.

Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha da, Ali Gündüz’e geçmiş olsun dileklerini iletirken, hortumun vurduğu bölgenin tarım arazisi olmasının can kaybı yaşanmasının da önüne geçtiğini belirterek, bir daha böyle bir afetin yaşanmamasını temenni etti. Konacık’ta ortaya çıkan manzaranın felaketin etkilerini de gözler önüne serdiğini ifade eden Culha, daha sonra bölgede geniş çaplı bir inceleme yaptı.

Konacık Ortaokulu’nda inceleme,Bodrum katı su dolan ve tahliye işlemleri vidanjörlerle devam eden Konacık Ortaokulu’nu da ziyaret eden Başkan Nazım Culha, burada veliler ve öğrencilerle de sohbet etti. Selden dolayı tahrip edilen okul yollarını onarma işlemlerinin devam ettiğini ifade eden Culha, bodrum katındaki suyun tam anlamıyla tahliye edilmesinin ardından öğrencilerin mağdur olmaması için gerekli tüm çalışmaların yapılacağını vurguladı.

Screenshot_5 Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1

Önceki İçerikKURSİYERLERE SERTİFİKALARI TÖRENLE TESLİM EDİLDİ
Sonraki İçerikÇocuk İşçiliğinin Önlenmesi Koordinasyon Kurulu Toplantısı