BAŞKAN SAVAŞ’IN HALK BULUŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

BELEN ÇIRTIMAN MAHALLESİ'NE ZİY (1)

Birlik, beraberlik ve dayanışma buluşmaları çerçevesinde halk buluşmalarını aralıksız bir şekilde devam ettiren Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Belen ilçesindeki mahalleleri ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Belen İlçe Başkanı Sabriye Uçum ve parti üyelerinin eşlik ettiği ziyaretlerde Başkan Savaş, vatandaşların sorunlarını dinledi, notlar aldı ve zaman zaman cep telefonuyla yetkilileri arayarak sorunların çözümüne yollar aradı.

Birlik, beraberlik ziyaretleri çerçevesinde seçildiği günden bu yana ilçe ilçe, mahalle mahalle dolaştıklarını ifade eden Başkan Savaş, ilimizde yüz yıllardır var olan kardeşlik bağlarının daha da pekiştirilmesi ve gelecek nesillere aktarılmasında toplumun her kesimine büyük görev düştüğünü kaydetti.

Başkan Savaş, Hatay’ın birlik ve beraberlik içerisinde kalkınması adına göreve başladığı günden bu yana canla başla çalıştığını kaydederek, Hatay’ın geçtiği kritik dönemlerde kanaat önderliği görevini üstlenerek sağduyuya yönelik binlerce toplantı yaptıklarını ifade etti.

“Sorumluluğumuzun Farkındayız Bu Çerçevede İşimizin Arkasındayız”

Su sıkıntısının üstesinden geldiklerini ifade eden Başkan Savaş “Suyu vatandaşımıza ulaştırmak için TEDAŞ’ın yaptığı elektrik kesintilerinin önüne geçmeye çalışıyoruz. Halkımızın da bunu bilmesini istiyorum TEDAŞ elektriği düzenli verirse, su da aynı şekilde düzenli biçimde hemşehrilemize ulaşacaktır. Elektrik işleri Büyükşehir Belediyesi yetkisi altında olmayabilir ama halkın bu mağduriyetine göz yumacak değiliz bunu çözene kadar da bu işin peşini bırakmayacağız.” dedi.

Altyapı bitirilmeden üst yapıya geçmeyeceklerini belirten Başkan Savaş, “Kanalizasyon ve içme suyu şebekeleri yenileme çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Hatay’ın sancılı olan altyapı sorununu çözmeye devam ediyoruz. Bizler üzerimize düşen görevi yapacağız. Bu konuda herkes rahat olsun. Ne muhtarlarımızı ne de bizlere destek veren ve vermeyen halkımızı mağdur etmeyeceğiz. İmkanımız neyse bu imkanlar doğrultusunda sizlere hizmet edeceğiz. Gözünüz arkada kalmasın Büyükşehir yanınızda ve emrinizdedir” dedi.

Başkan Savaş, yapılan sıcak ve samimi sohbetlerin ardından Belen Mahallelerinde Çok Amaçlı Salonların yapılacağı arazilerde incelemelerde bulunup vatandaşlarla fikir alışverişinde bulundu.

BELEN TOKİLERE ZİY (7) BELEN TOKİLERE ZİY (2) BELEN MERKEZ MAHALLELERİ ZİY (1) BELEN ÇIRTIMAN MAHALLESİ'NE ZİY (1) BELEN MERKEZ MAHALLELERİ ZİY (3) BELEN TOKİLERE ZİY (4) BELEN TOKİLERE ZİY (3) BELEN MERKEZ MAHALLELERİ ZİY (2) BELEN ÇIRTIMAN MAHALLESİ'NE ZİY (2) BELEN MERKEZ MAHALLELERİ ZİY (4) BELEN TOKİLERE ZİY (5) BELEN TOKİLERE ZİY (6) BELEN TOKİLERE ZİY (1) BELEN ÇIRTIMAN MAHALLESİ'NE ZİY (3)