Orhan Karasayar’dan Türkmen Köylerine Ziyaret

Screenshot_1

Adalet ve Kalkınma Partisi Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İskenderun Türkmen Köyleri Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Ali Diler, yönetimi ve üye muhtarları ziyaret etti.

Ülke gündemi ve Ortadoğu’daki gelişmelerle ilgili olarak ziyarette konuşan Başkan Ali Diler, “Bu güne kadar Ortadoğu’da Türkmenler, Araplar öldürüldü. Yaygın basının bu konuda duyarsız kaldı. gelişmeleri görmezden geldiği. Kobane’deki çatışmalar ulusal basında daha fazla yer alınca Türkiye iç karışıklık yaşadı ve yaşamaya da halen devam ediyor” diyerek halkı sağduyuya davet etti. Vekil Karasayar, iç ve dış güçlerin ülkede iç karışıklık yaparak Türkiye’de kargaşa ortamı yaratmak istediklerini söyledi.

Büyükşehir ve ilçe belediyelerinin farklı siyasi partide olmalarının zaman zaman sıkıntı yarattığı şekildeki gelişmeleri basından takip ettiğini söyleyen Başkan Ali Diler, “Bir önce büyükşehir belediyesinin hizmetlerinin rayına oturmasını bekliyoruz. İlçe Belediyelerin gelirleri büyük şehre gidiyor. Ancak hizmet konusunda randıman alamıyoruz” dedi.

Vekil Orhan Karasayar’da, büyük şehirin yeni kurulan yapısından kaynaklı sıkıntıların yaşandığını, ancak en kısa zamanda sıkıntıların giderileceğine inandığını söyledi.
Milletvekili Karasayar, İskenderun’da seçim kazanmalarının ardından kenti ayağa kaldıracak projeleri de yaşama geçireceklerini kaydetti.

Screenshot_4 Screenshot_3 Screenshot_2 Screenshot_1