ÇİM SAHA YERİNE TAŞ SAHADA OYNAYAN PROFESYONEL TAKIM

Screenshot_1

“ERZİNSPOR TARAFTARI ÇİM SAHA İSTİYOR”

Geçtiğimiz sezon Bölgesel Amatör Ligde başarılı bir sezon geçirdikten sonra şampiyon olarak Spor Toto 3.Futbol Ligine yükselen Hatay temsilcisi Erzinspor, artık taştan kaplı saha yerine çim sahada futbol oynamak istiyor.

Birçok il de ve ilçede 12 yaş altı minik futbol takımları dahi maçlarını çim sahada oynarken 3.futbol liginde oynayan bir profesyonel futbol takımının çim sahasının olmaması 50 bine yakın nüfusu olan Erzin’de sporseverleri de derinden üzüyor.

“FUTBOLCULAR ERZİNSPOR’U TERCİH ETMİYOR”

Erzinspor taraftar grubu başkanı Oktay Aldanmaz da Erzinspor’un çim sahası olmaması nedeniyle iç saha maçlarını Erzin’e 135 km uzaklıkta olan Reyhanlı da oynadıklarını ve bu durumun gerek futbolcular ve gerekse taraftarlar da birçok sıkıntıya yol açtığını belirtti. Akdeniz Bölgesi gibi gelişmiş bir yerde bulunmalarına karşın çim saha yokluğu nedeniyle birçok futbolcunun da transfer döneminde Erzinspor ile tüm konularda anlaşma sağlamasına karşın Erzin’i tercih etmediğini ifade ederek bu konuda yetkililerin kendilerine yardımcı olmasını istedi.

“TARAFTARLAR YOL KAPATACAK”

Taraftar gurubu başkanı Oktay Aldanmaz tüm çağrılara rağmen yetkililerin seslerini duymaması halinde Otoban’a çıkarak uluslar arası yolu trafiği kapatacaklarını ve bu şekilde seslerini duyurmaya çalışacaklarını belirterek, bu durumun olmaması için Hatay Milletvekilleri başta olmak üzere tüm yetkililerin biran evvel harekete geçmelerini istedi.

“ERZİNSPOR’UN HER MAÇI DEPLASMANDA”

Rakip takımların iç saha maçlarında taraftarlarının desteğiyle baskı oluşturduğunu ve bunun skora olumlu yansıdığını belirten Erzinspor taraftarından Mehmet Aldanmaz ise Erzinspor’un neredeyse tüm maçlarını deplasman havasında oynamak zorunda kaldığını söyledi. Ziraat Türkiye Kupasında Gaziantepspor maçında İstiklal taraftar grubu olarak naklen yayınlanan bu müsabaka için özel olarak “Bizim de Bir Çim Sahamız Olsun İstiyoruz” yazılı bir pankart açtıklarını belirten Aldanmaz, yetkililere seslerini duyurmaya çalıştıklarını ancak şu ana kadar bir sonuç alamadıklarını belirtti.

Screenshot_1 OKTAY ALDANMAZ MEHMET ALDANMAZ ERZİNSPOR 1

Önceki İçerikPamuk Kreş Öğrencileri Farkını Yine Hissettirdi
Sonraki İçerikŞampiyonada Son Hamle