Futbolculara Mangal Ziyafeti

DSC_0080.

İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü tarafından, Çarşamba günü yapılacak olan ilk maç öncesinde, futbolculara mangal programı düzenlendi.

Sarıseki Kanyon Parkı’nda düzenlenen mangal programında, futbolcularla bir araya gelen Belediye Başkan Yardımcıları Ergün Gözüküçük ve Cemil Çengel, başarı dileğinde bulundu.

İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü Başkanı Levent Duman, İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü 2. Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, Galatasaray Spor Kulübü’nün eski futbolcusu Levent Erköse ve futbolcuların katıldığı programda konuşan Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, “Bizler her zaman sizin yanınızdayız.

Çalışın, mücadele edin, hak ettiğiniz yere gelin. Sizlerden galibiyet bekliyoruz. Biz size inanıyoruz. Başarılar diliyoruz. 3. Lig, ikinci lig, ardından birinci lig. Bunlar çalışılırsa, inanılırsa çok uzak değil” dedi.
Başkan Yardımcısı Cemil Çengel de, “Her şey gönlünüzce olun. Biz sürekli arkanızda olacağız. Size destek vereceğiz” diye konuştu.

Takımın yetenekli futbolculardan oluştuğunu, Çarşamba günü yapılacak ilk maçla sezona üç puanla başlanacağına inandığını dile getiren İskenderun Belediye Gençlik Spor Kulübü 2. Başkanı Muhsin Cerrahoğlu, “Kurmuş olduğumuz takım süper amatörün çok üstünde kadro, çok yetenekli, tecrübeli isimlerden oluşuyor. Burada iyi ve fedakar bir takım var. Hedefimiz 3. lig. İskenderun Belediyesi gibi markayı taşıyor olmakta ağır sorumluluk gerektiriyor. Çarşamba günü ilk maçımız. Güzel oynayarak, sezona üç puanla başlayacağımıza inanıyorum. İyi başlarsak, futbolun doğası böyledir, nasıl başlarsanız öyle gider. Biz de iyi başlayacağımıza inanıyoruz” dedi.

Sporculara güvendiğini, takımın layık olduğu yere çıkacağını belirten takım kaptanı da, yanlarında olan ve destek veren belediye yönetimine teşekkür etti.

Futbolcuların kaliteli olduğunu belirten Teknik Direktör Mehmet Kurt, başarı için desteğin önemli olduğunu söyledi.

Konuşmaların ardından mangalın başına geçen futbolcular, birlikte kebap yedi ve sohbet etti.

DSC_0161 DSC_0085. DSC_0082. DSC_0149. DSC_0145. DSC_0080. DSC_0138. DSC_0091.