BAŞKAN SAVAŞ SELZEDELERİ UNUTMADI

IMG_1454

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, geçtiğimiz hafta sonu Kırıkhan, Belen Bakras bölgesi ve çevresinde meydana gelen sel felaketinde zarar gören vatandaşları ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Yaşanan sel felaketi sırasında ve ardından vatandaşların yanında olan Başkan Savaş, sel sularının zarar verdiği yolları, köprüleri ve kanalizasyonları inceledi ve vatandaşlardan bilgiler alarak gereken çalışmalar konusunda talimatlar verdi.

İncelemeleri sırasında açıklamalarda bulunan Başkan Savaş, Erzin, Dörtyol, Topboğazı, Belen Bakras ve çevresinde meydana gelen sel felaketinin ve bununla birlikte Erzin’de meydana gelen can kayıplarının bizleri çok üzdüğünü ifade ederek, “Sel sularına kapılıp hayatlarını kaybeden hemşehrilerimize Allahtan rahmet acılı ailelerine de sabır diliyorum. Zarara uğrayan hemşehrilerime de geçmiş olsun diliyorum” dedi.

Yaşanan felaketi öğrenir öğrenmez Büyükşehir Belediyesi ve Hatay Su ve Kanalizasyon İşleri genel Müdürlüğü ekiplerini tam anlamıyla seferber ederek vatandaşlarımızın yanında olmak için canla başla çalıştıklarını ifade eden Başkan Savaş, “Sel felaketinin ardından da yararların sarılması için çalışmalarımıza aralıksız bir şekilde devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın zarara uğradığı yol, dere, kanalizasyon gibi kısımların iyileştirilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen ne varsa yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Başkan Savaş, yaptığı incelemelerin ardından mahallelilerle oturup sohbet edip fikir alışverişinde bulundu.
sel felaketi ardından kurtarma ekipleriyle olay bölgesine kendisi de gitti, koordinasyonu yürüttü ve arama-kurtarma çalışmalarına katıldı.

IMG_1518 IMG_1510 IMG_1458 IMG_1454

Önceki İçerikNazım Culha Hizmette Sınır Tanımıyor
Sonraki İçerikHep Beraber Nice Bayramlara