1.İskenderun Futbol Festivali Final Karşılaşmalarıyla Sona Erdi

DSC_0018

İskenderun Belediyesi’nce düzenlenen 1.İskenderun Futbol Festivali, final karşılaşmalarıyla sona erdi.

Futbol Festivalinin son gününde, Gaziantep Belediyesi Down Sendromlu Futbol Takımı ile İskenderun Belediyesi Down Sendromlu Futbol takımı maç yaptı.

İskenderun Belediyesi Sahil Spor Kompleksi’nde düzenlenen karşılaşmayı İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil, İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, belediye meclis üyeleri ve vatandaşlar izledi.

Sahaya ‘Yeni İskenderun için 1 kalp olalım’ sloganı bulunan formalarla çıkan Gaziantep Belediyesi Down Sendromlu Futbol Takımı ile İskenderun Belediyesi Down Sendromlu Futbol takımı, protokol üyeleri ve izleyenler tarafından alkış aldı.

Sahada neşeyle top koşturan ve futbolun heyecanını birebir yaşayan down sendromlu çocukların mutluluğu, çocukların ailelerini, Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi, Engelsiz İskenderun Derneği Başkanı Feray Dingil’i de mutlu etti.

Topu filelerle buluşturan down sendromlu çocuklar, gol atmanın sevincini, karşılaşmayı izleyenlere el sallayarak, sergiledi.

Aileler, duyarlılığından dolayı İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ve eşi Feray Dingil’e ve festivale emeği geçen herkese teşekkür etti.

Karşılaşma bitiminde, down sendromlu futbol takımının sporcularını kutlayan protokol üyeleri, kupa ve madalyalarını törenle verdi.

DSC_0062. DSC_0064 DSC_0067 DSC_0076 DSC_0117 DSC_0154. DSC_0155. DSC_0169 DSC_0179 DSC_0195 DSC_0200 DSC_0208 DSC_0225. DSC_0230 DSC_0248