ARAÇLARIMIZ HATAYIMIZA DAHA İYİ HİZMET VEREBİLMEK İÇİN ÇALIŞACAK

Hatsu Yeni Araç Filosu (2)

Hatay Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU), Hatay’a daha iyi ve hızlı hizmet verebilmek için filosuna 185 adet araç kattığını duyurdu.

Araç kiralama yöntemiyle alınan 36 Damperli kamyon, 36 adet Kazıcı-yükleyici, 36 adet pick-up, 48 adet tek kabin Kamyonet, 23 adet otomobil, 4 adet minibüs ve 2 adet otobüs HATSU’daki yerlerini aldı.
Bu araçlar sayesinde Hatay’ın her tarafındaki arızalara daha hızlı müdahale edileceğine dikkat çeken idare, iş makinelerinden otomobillere, otobüslerden pick-up’lara kadar birçok çeşitte aracın HATSU’nun gücüne güç kattığını belirtti.

Araçlar, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın da katılımıyla düzenlenen tören ile HATSU’ya teslim edildi. Başkan Savaş Teslim töreninde bir kazıcı yükleyiciye binerek objektiflere poz verdi.
Alınan araçlar ile Hatay’ın her köşesine artık daha hızlı bir şekilde hizmet gideceğine vurgu yapan Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, ilimizin en güzel hizmetleri hak ettiğini söyledi. Araç filosundaki bazı araçların ilçelere de dağıtılacağını belirten Başkan Savaş, ‘her ilçede o ilçenin sorunlarıyla ilgilenecek o ilçenin problemlerini çözecek bir ekip var ve bu araçlar oralarda da kullanılacak’ dedi.

Araçların Hatay’a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş, HATSU’nun gücüne güç kattığını ve Hatay’a artık daha hızlı bir şekilde hizmet edeceğini ifade etti.

Araç teslim törenine Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr.Lütfü Savaş’ın yanı sıra araçların temin edildiği firma yetkilileri, teslim edilen iş makinelerinin yurt dışındaki ilgilileri ve HATSU Genel Müdürlüğü personeli katıldı.

Hatsu Yeni Araç Filosu (12) Hatsu Yeni Araç Filosu (2) Hatsu Yeni Araç Filosu (10) Hatsu Yeni Araç Filosu (8) Hatsu Yeni Araç Filosu (6) Hatsu Yeni Araç Filosu (4)

Önceki İçerikMetalist Kharkiv – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?
Sonraki İçerikVali Lekesiz, Payas Kaymakamı Demiröz’ü Ziyaret Etti