Abacılı Yörük Türkmen Derneği Şenliği

Screenshot_2Pazar Günü Bu Şenlik Kaçmaz..

Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER)’in, Pazar günü Denizciler Mahallesi’nde gerçekleştireceği şölenin son hazırlık çalışmaları yürütme kurulu tarafından Dernek Başkanı Yeminli Mali Müşavir Davut TAŞDELEN öncülüğünde Emin Otel’de yapıldı.

Binlerce kişinin unutamayacağı bir gün yaşayabilmesi için tüm hazırlıklarını en ince ayrıntısına kadar görüşen ABADER Şenlik Yürütme Kurulu, konserler, kermes, Kızılay kan bağışı ve daha bir çok sürprizlerle bölge halkına güzel bir gün yaşatmayı hedefliyor.

Bölge halkının Pazar günü Denizciler Mahallesi E-5 Karayolu üzeri park alanında düzenlenecek şenliklere davetli olduğunu belirten Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER) Başkanı Yeminli Mali Müşavir Davut TAŞDELEN, şenliklerden elde edilecek gelirin üniversite öğrenimlerini sürdüren ekonomik durumu kötü öğrencilere burs imkanı sunulmasında kullanılacağını söyledi.

Abacılı Yörük Türkmen Derneği (ABADER) Başkanı Yeminli Mali Müşavir Davut TAŞDELEN, açıklamasında şöyle dedi: “ 4. Abacılı Yörük Türkmen şöleninin 21.09.2014’de Denizciler Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi E-5 Karayolu üzerindeki park alanında yapılacağını belirtti. Şölen Saat 10’da saygı durusu ve istiklal marşı ile başlayacak ve konserler dizisi ile devam edecek. Şölende, Kızılay Kan bağışı kampanyası ve kermes de olacak. Şölen aynı gün saat 22:00’de bitecek. Etkinliğin geliri ile ihtiyaç sahibi öğrencilere (üniversite) burs verilecek.

Başkan Davut TAŞDELEN konuyla ilgili olarak detaylı açıklamada bulundu.

Derneğimiz bu güne kadar yaylalarda 3 şenlik yaptı bu 4. şenliği de Denizciler Mahallesinde yapacağız. İskenderun Belediyesi sahilde anıt alanında bolca etkinlik yaptı ancak İskenderun’a yeni katılan mahallelerde sosyal ve kültürel etkinlikler henüz istenen seviyede değil. Bu nedenle, 4. Şölenimizi bu bölgede yapacağız, amacımız; sosyo-kültürel ihtiyaçları gidermek, aile bilincini artırmak, ortak yaşama kültürüne katkı sunmaktır. Şölen içerisinde yapılacak kermes gelirleri ile ihtiyaç sahibi öğrencilere burs vereceğiz. Şölen kapsamında Kızılay Kan bağışı kampanyamız olacaktır. Şölenimize gelen misafirlerimizin kan bağışı kampanyasına gerekli katkıyı sunacağına inancımız tamdır. Yönetim Kurulu Üyemiz Kızılay Başkanı Ümit GÜNAY ve ekibi bu konuda yoğun bir çalışma yapacaklar. Şölen adeta konserler geçidi gibi olacak. Mehmet SESKE, Gül Ahmet YİĞİT, Ali İNAN gibi bilinen sanatçılar konser verecek. Başka sürprizlerimiz de olacak.”

Önceki İçerikEstetik Ameliyatından Sonraki Profilinizi Kendiniz Şekillendirin
Sonraki İçerikMeslektaşlar Buluştu