Vali Lekesiz Helallik İstedi

Screenshot_1

İçişleri Bakanlığı’nın Valiler Kararnamesi ile Emniyet Genel Müdürlüğü’ne atanan Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, ilçelere gerçekleştirdiği veda ziyaretleri kapsamında Arsuz’u da ziyaret etti. Arsuz Kaymakamlığı’nda düzenlenen ve tüm ilçe protokolünün hazır bulunduğu törende Vali Lekesiz, tüm kurumlarla uyum içerisinde çalıştığını belirtirken, Arsuzlular’dan da helallik istedi.

Hatay’ın yeni ilçesi Arsuz’da rayların yerine oturduğunu söyleyen Vali Celalettin Lekesiz, “Yaklaşık 5.5 yıldır Hatay’da görev yapıyorum. Arsuz ilçemiz yeni kuruldu. Henüz bir yaşını bile doldurmadı. Ancak burada bulunan arkadaşlarımızın çoğunu daha önceki kurumlardan ve belediyelerden tanıyoruz. Hatay çok özel bir coğrafya. Bu renkli ve güzel coğrafyada görev yapmanın sevincini yaşıyorum. Mesleki hayatımda gerçekten söylüyorum; bende Hatay’ın çok özel bir yeri, müstesna bir yeri olacak. Hep beraber, bir toplumsal mutabakat içerisinde ilçemize, insanlarımıza, ülkemize hizmet etmeye çalıştık. Bu koşuşturmaca içerisinde çoğu zaman evinizi ihmal ettiniz. Hepinize, insanlara verdiğiniz hizmetlerden dolayı teşekkür ederim. Benim sizlerde hakkım olduğunu düşünmüyorum, yoktur ama varsa helal olsun. Hizmetin akışı içerisinde sizin de bende bir hakkınız varsa, sizden de bana olan hakkınızı helal etmenizi istirham ediyorum. Ankara’ya yolunuz düşerse, yapabileceğimiz herhangi bir şey olursa orada bir eviniz, bir hemşeriniz, bir kardeşiniz olduğunu unutmayın” dedi.

Kurucu kaymakam olarak atandığı Arsuz’u yeni yatırımlarla şekillendireceklerini belirten Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal ise, ilçenin kurulmasında Vali Celalettin Lekesiz’in çok büyük desteğini gördüklerini ifade ederek, yeni görevinde başarılar diledi.

Daha sonra ilçe protokolü ile tek tek tokalaşarak vedalaşan Vali Lekesiz’e Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, Arsuz Garnizon Komutanı Deniz Albay Mutluhan Algür ve Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha aracına kadar eşlik ederek, uğurladı.

Screenshot_2 Screenshot_1