Başkan Seyfi Dingil’den Eğitime Tam Destek

IMG_1848.

İskenderun Belediyesi’nce, İlköğretim Haftası dolayısıyla öğrencilere kitap ve kırtasiye paketi dağıtımı sürüyor.

23 Nisan İlkokulu’nu ziyaret ederek, öğrencilere kitap ve kırtasiye paketlerini veren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, 2014-2015 eğitim öğretim yılının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e, eğitime yaptığı desteklerden dolayı teşekkür eden İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, “İlk önce okullarımızın tüm boya ihtiyacını belediyemiz karşıladı. Daha sonra ilköğretim haftasında öğrencilerimize kitap hediyesi ve kırtasiye malzemesini belediyemiz temin etti. Başkanımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Başkanımız sağolsun, bize her zaman yardımcı oluyor” dedi.

Çocukların geleceğimiz olduğunu belirten Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Amacımız çocuklarımızın en iyi şekilde eğitilmesi. Çok başarılı öğrenciler yetiştirelim, çok büyük başarılara imza atalım. Bu çocuklar bizim geleceğimiz. İnşallah yarın bu çocukların İskenderun’a, ilimize, ülkemize büyük hizmetleri olacak.

Öğrencilerimize Milli Eğitim Müdürlüğü tavsiyesiyle kitap ve kırtasiye paketi veriyoruz. Eğitime her zaman önem verdik ve vereceğiz. Bu hepimizin görevi” dedi.

Eğitimin çok önemli olduğunu belirterek, bu onurlu görevi icra eden öğretmenlere teşekkür eden Başkan Seyfi Dingil, “Eğitimsiz olmuyor. Bir ülkeyi ayakta tutan en önemli faktörlerden birisi eğitim ve eğitimli, bilgili insan gücüdür. Bu çocukları sizler yetiştiriyor, eğitiyor, öğretiyor, bilgiyle donatıyorsunuz. Çok büyük, onurlu ve zor bir mesleği icra ediyorsunuz. Emeğiniz için sizlere teşekkür ediyorum. Başarılı bir eğitim yılı diliyorum” diye konuştu.

İskenderun İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Güven, 23 Nisan İlkokulu Müdürü Selçuk Velioğlu, İskenderun Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Haytaz’ın eşliğinde, sınıfları ziyaret eden Başkan Seyfi Dingil, öğrencilere üzerinde, “2014-2015 eğitim öğretim yılının öğrencilerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni eder, tüm öğrencilerimize başarılar dilerim” yazılı kitap ve kırtasiye paketlerini hediye etti.

Öğrencilere, “Çocuklar bir isteğiniz var mı?” diye soran Başkan Seyfi Dingil, ayak üstü kısa sohbetlerde bulunarak, “İnşallah hepiniz okur, güzel başarılara imza atarsınız” dedi.

Başkan Seyfi Dingil’in ziyaretiyle mutlu olan öğrenciler, hediye kitap ve kırtasiye paketi için teşekkür ettiler.

IMG_1864 IMG_1849 IMG_1848. IMG_1874 IMG_1897 IMG_1908 IMG_1912

Önceki İçerikCulha Kaymakamları Ağırladı
Sonraki İçerikArsuz’da Gaziler Günü Hazırlığı