PMYO Müdürü Yıldız Vali Lekesiz’i Ziyaret Etti

1

Vali Lekesiz, “Emniyet Teşkilatımız Gıpta ile İzlenen Başarılara İmza Atıyor”

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, dünyada olduğu gibi ülkemizde de, kentlerde yani polisin sorumluluk bölgesinde yaşayan nüfus arttıkça, ihtiyaçların çeşitlendiğini ve ihtirasların artığını ifade ederek, “Bu da polis teşkilatının düne göre daha fazla sorumluluk yüklenmesi gerektiğini gösteriyor.” dedi.

Hatay Polis Meslek Yüksekokulu (PMYO) Müdürü olarak ilimize atanan Aydın Yıldız’ı kabulünde konuşan Vali Lekesiz, toplumun huzur ve güvenliğini sağlayabilmek için, polis teşkilatının kendini geliştirmesi gerektiğine dikkat çekti. Lekesiz, “Emniyet teşkilatımızın, polis adaylarını “toplum destekli güvenlik anlayışı” ile bugünün güvenlik hizmetlerine cevap verebilecek standartta yetiştirmesi gerekiyor. Memnuniyetle belirtmek isterim ki, emniyet teşkilatımız bu anlamda oldukça iyi durumda, dünyada gıpta ile izlenen başarılara imza atıyor.” diye konuştu.

PMYO Müdürü Yıldız’ın, gençlerimizi, toplumun değişen ihtiyaç profiline uygun olarak güvenlik hizmeti verebilecekleri şekilde yetiştireceğine inandığını ifade eden Lekesiz, yeni görevinin hayırlı olması dileğinde bulundu.

PMYO Müdürü Aydın Yıldız da kabulünden ve iyi dileklerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, Hatay’da görev yapmaktan memnuniyet duyduğunu ve gençleri en iyi şekilde yetiştirmek yönünde çaba göstereceğini ifade etti.

Ziyarette PMYO öğrencisi tarafından yapılan Vali Lekesiz’in karakalem portresi Lekesiz’e hediye edildi.