İskenderun Müziğe Doydu

FGF Iskenderun_2

Tarihinde İskenderun’da ilk kez gerçekleştirilen gençlik festivali dolu dolu geçti.

Atatürk Anıt Meydanı’ndaki konser alanını, kapıların açıldığı ilk andan itibaren doldurmaya başlayan 40.000 enerjik festival sever, Athena ve Hadise’nin sevilen şarkıları eşliğinde, coşku dolu bir akşam yaşadı.

Athena,Sahnede İlk Kez 12 Dev Adam’ı Seslendirdi!

Athena, konserin başlamasını heyecanla bekleyen sevenlerine, “Sizlerle beraber olmak çok güzel, sizleri çok seviyoruz. Enerjiniz muhteşem!” diyerek, sevilen şarkılarını seslendirmeye başladı.Sahnede bir ilki gerçekleştiren grup, konser gecesi gerçekleşen Milli Takım basketbol maçına destek olmak amacıyla, 40.000 kişiyle beraber “12 Dev Adam” parçasını seslendirdi.

Taraftarların marşı haline bir diğer parçası “Holigan” ile konserine devam eden Athena, grubun solisti Gökhan Özoğuz’un, sahnede İskenderunspor forması giymesiyle sevenlerinden alkış aldı.

Sahneye çıktığı andan itibaren şovlarıyla ve festival için hazırlanan kostümleriyle beğeni toplayan Hadise, “İskenderun’a ilk defa geliyoruz ve bana inanılmaz, unutulmaz bir gece yaşatıyorsunuz, çok teşekkürler!” diyerek, coşkusunu festival severlerle paylaştı.

En sevilen şarkılarını seslendiren ve “Düm Tek Tek” parçasıyla konserini bitiren Hadise, şarkının nakarat bölümünde sahnede yere oturarak, sözü sevenlerine bıraktı. 40.000 müzik sever, şarkıyı hep bir ağızdan söyledikten sonra, coşku dolu gece sona erdi.

FGF Iskenderun_1 FGF Athena_1 FGF Iskenderun_2 FGF Hadise_1 FGF Hadise_2 FGF Athena_2

Önceki İçerikNardüzü ve Karaağaç Mahallelerine Yeni Köprü
Sonraki İçerikArsuz İlçe Teşkilatı 91 Yıllık Koca Çınarı Kutladı