Arsuz İlçe Teşkilatı 91 Yıllık Koca Çınarı Kutladı

chp (1)

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Arsuz İlçe Teşkilatı, Cumhuriyet’in kuruluşuna tanıklık eden partilerinin 91. kuruluş yıldönümü dolayısıyla Atatürk Anıt Alanı’na çelenk sundu. İlçe başkanlığı tarafından düzenlenen törene Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, CHP Arsuz Gençlik Kolları, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Arsuz Atatürk Anıtı önünde Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Ata’nın huzuruna çelenk bırakan CHP Arsuz İlçe Başkanı Faik Çekin, yaptığı konuşmada 91 yıldır dimdik ayakta duran bir siyasi partinin üyesi olmaktan gurur duyduğunu ifade ederken, CHP’nin ilelebet dimdik ayakta kalacağını ifade etti.

CHP’nin tarihinden ve misyonundan da bahseden Çekin, “Cumhuriyet tarihi boyunca nice partiler kurulmuş, ancak tarih sahnelerinden silinmişlerdir. Bugüne kadar tek ayakta kalan parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. CHP var olduğu sürece laik ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti de var olacaktır” şeklinde konuştu.

Önceki İçerikİskenderun Müziğe Doydu
Sonraki İçerikDörtyol’da Yer Fıstığı Üretimi Arttı