Vekil Karasayar İSDER’i Ziyaret Etti

Screenshot_2

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar, İlçe Başkanı Vedat Tosun ile birlikte kısa adı İSDER olan İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti. Dernek ofisinde gerçekleşen ziyarette ilk olarak konuşan İSDER Başkanı İsmail Deliveli ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek şöyle konuştu; “Sayın Milletvekilimiz Orhan Karasayar ve Akparti yeni ilçe başkanı Vedat Tosun’un derneğimize yaptıkları bu ziyaret bizleri memnun etmiştir. Kendilerine teşriflerinden dolayı teşekkür ediyorum. Yeni İlçe Başkanı olan Vedat Tosun’a görevinde başarılar diliyorum. Aynı zamanda 62. Hükümet devletimize, milletimize hayırlı olsun. Yeni kurulan bu hükümette milletvekilimiz Orhan Karasayar’ı Bakan olarak görmek isterdik. Ama kısmet olmadı. Sayın Karasayar aslında burada misafirimiz değil kendisi esasen ev sahibidir çünkü bu derneğin kurucu üyelerindendir. Hala derneğimizin üyesidir. Her zaman bizimle birliktedir. Kendilerine tekrar hoş geldiniz diyorum” dedi.

Daha sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Vedat Tosun; “İskenderun Kültür ve Dayanışma Derneği yönetimine bizleri bu sıcak ve nezih ortamda misafir ettikleri için teşekkür ediyorum. Sivil toplum örgütleri bizler için çok önemlidir. İstişare edeceğimiz, danışacağımız, soracağımız insanların ve grupların başlarında geliyorsunuz. İfa ettiğiniz görevlerin farkındayız bilincindeyiz. Bu ilçede bu memlekette bir şeyler yapılacaksa sizlerin desteğini almak istişare etmek danışmak arzusundayız. Bu diyalog kanallarımızı sizlerle açık tutmaya daha sık görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar’da yaptığı konuşmada; yıllar önce bu derneği kurmamızda ki tek amacımız İskenderun’du. İskenderun’un yıllarca ihmal edilmiş olması ve layık olduğu hizmetleri Ankara’dan, hükümetten İskenderun’a nasıl taşıyabiliriz noktasında hesabımız vardı. Bu doğrultuda birlikteliklerimiz ve hemşerilerimizin bize vermiş olduğu destekler doğrultusunda bu alacaklarımızın çoğunu İskenderun adına tahsil etmeye çalıştık.

İskenderun’umuzun yıllarca kanayan yarası Arsuz yolu, Hastane, Postane örneğinde olduğu gibi birçok hizmet noktasında, AK parti hükümeti öncesi ve sonrasına baktığımızda İskenderun merkezi hükümetlerden pek fazla bir şey alamamıştı. Hala Fransızlardan kalma yapılarla kamu hizmetleri verilmeye çalışılıyordu. Milletimizin desteğiyle bir çok hizmetin bölgemize gelmesiyle İskenderun hak ettiği hizmetleri alıyor ve almaya da devam edecektir. Şuana kadar irili ufaklı 165’e yakın projeyi İskenderun’da hayata geçirmiş bulunmaktayız. Vatandaşlarımızın merkezi hükümetten talepleri istekleri doğrultusunda bizler projelere ve hizmetlere devam ediyoruz.

Karayollarının sözünü biz başbakanımızdan aldık. Karayolları örnek parklardan biri olacaktır. TOKİ çalışmalarımız da ayrıca devam etmektedir. Yine keza Amanos tünel proje çalışmaları da devam etmektedir. Kısacası İskenderun hükümetimizden hizmet almaya devam edecektir” dedi.

Önceki İçerikİskenderun Belediye Meclisi 4 Gündem Maddesiyle Toplandı
Sonraki İçerikDünyanın En Büyük Tavlası Hatay’da