BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞIYOR HATAY KAZANIYOR

DSC_0299

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, Kumlu’da Büyükşehir Belediye Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi, ayrıca Hatay Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü(HATSU) tarafından açılan içme suyu kuyularının açılışını gerçekleştirdi.

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ile birlikte asfaltlama çalışmalarını inceleyen Başkan Savaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgiler aldı ve çalışanlarla sohbet etti.

Asfaltlama çalışmalarını yerinde incelemelerinin ardından Başkan Savaş ve Milletvekili Akgöl tekrar Kumlu’da HATSU Genel Müdürlüğü tarafından açılan içme suyu kuyularının açılışını gerçekleştirdi.

Yapımı tamamlanan yeni içme suyu kuyusunun hizmete açılışı sırasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Başkan Savaş, “Yeni oluşan bir yapılanma olmamıza rağmen kanalizasyon, içme suyu boru döşemeleri, altyapı, içme suyu kuyuları açma, asfaltlama çalışmaları yönündeki hizmetlerimize aralıksız devam ediyoruz. Kumlu’da olduğu gibi diğer ilçelerimizde içme suyu yönündeki çalışmalarımız devam ediyor. Altyapıyı bitirdiğimiz ilçelerde asfalt ihalesine çıkacağız, ayrıca her ilçede ayrı ayrı asfalt ihalesine çıkacağız, bunu yapma nedenimizde hem işler hızlı yürüsün hem de kimsenin hakkını yemek istemiyoruz. Yapacağımız asfalt çalışmaları kısa süre idare edecek sıradan bir asfaltlama olmayacak, beton asfalt yapıp sağlam bir şekilde 20 yıl götürecek yollar yapacağız” dedi.

Hatay Büyükşehir Belediyesi olarak hiçbir siyasal ve bölgesel ayrım yapmadan tüm ilçelere hizmet götüreceklerini de vurgulayan Başkan Savaş “ Sıkıntıların üstesinden gelmek için kimsenin şüphesi olmasın ki elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Açılan içme suyu kuyularımızın hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olmasına diler ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

CHP Hatay Milletvekili Hasan Akgöl ise, altyapı, asfaltlama ve içme suyu kuyuları açılması gibi çalışmalarda emeği geçen herkese teşekkür ederek “CHP taş üstüne taş koymaz diyenlere, bu yapılan hizmetler birer güzel cevap oluyordur umarım. Bizler laf değil icraat yapmaya ve üretmeye çalışan insanlarız ve üretiyoruz da. İlçelerin çoğunda altyapı çalışmalarımız başladı ve tüm hızıyla devam etmektedir. Asfaltlama çalışmalarımız da başladı. İçme suyu kuyularımızda açılıyor. Kimse bunu unutmasın Hatay Büyükşehir Belediyesi yapılan tüm engellemelere rağmen halkı için çalışacaktır” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından Başkan Savaş ve Milletvekili Akgöl açılan kuyuların halkımıza hayırlı uğurlu olmasını dileyerek açılışını gerçekleştirdiler.

DSC_0316 DSC_0254 DSC_0299 DSC_0302

Önceki İçerikArsuz Belediye Meclisi Toplanıyor
Sonraki İçerikBİRLİK VE BERABERLİK KATARAK HİZMET EDİYORUZ