Spora ve Sporcuya Her Zaman Destek Olacağız

DSC_0125

Körfez İskenderunspor’un yöneticileri ve futbolcuları, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti.
Makamda gerçekleşen ziyarete, Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı Kazım Aydın, Teknik Direktör Mehmet Hünkaroğlu, futbolcular ve kulüp yöneticileri katıldı.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Başkan Seyfi Dingil’in takıma verdiği destekle ligde kaldığını belirterek, teşekkürünü yineledi ve kulübün formasını hediye etti.

‘Desteğiniz için tekrar teşekkür ediyoruz’

Ziyarette yaptığı konuşmasında, Körfez İskenderun’un kümede kalmasında en büyük pay sahibi olan Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e teşekkür eden Körfez İskenderunspor Kulübü Başkanı Kazım Aydın, “Takımın kümede kalması için çok büyük destek verdiniz. Size tekrar teşekkür ediyoruz” dedi.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın, “Belediye başkanımız olarak, sporu seven bir insan olarak sizin yanımızda olmanız bundan sonra başarılar getirecektir. Buna biz yürekten inanıyoruz. Elimizden geleni bundan sonra da yapacağız. Bu takım bu şehre emanet artık” diye konuştu.

‘Hedefimiz büyük olmalı’

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Bu kulüp bizim kulübümüz. Bu memleketin kulübü. Şahıslar önemli değil. Belediye olarak hedefimiz çok büyük. Zaman kaybetmeye tahammülümüz yok. Allah’ın izniyle çok yol kat ettik. Bizim durmaya zamanımız yok. Başbakanımız da hükümetimiz de öyle. İnşallah bu yıl bu külübün PTT ligine, öbür yıl da süper lige çıkmasını arzu ederim. İnşallah bunda da yardımcı olacağız. Ama önce inanacağız. Hedefimiz büyük olacak” dedi.

İskenderun’un spor, kültür, yaşam alanlarıyla yeniden inşa edileceğini belirten Başkan Seyfi Dingil, Sarıseki’de ve İskenderun’da futbol okulu kurulduğunu, çocukların spor terbiyesiyle yetiştirildiğini, Türk futboluna sporcu kazandırılacağını ifade etti.Başkan’a kulübün forması hediye edildi.

Konuşmaların ardından Körfez İskenderunspor Kulüp Başkanı Kazım Aydın, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e kulübün 31 numaralı formasını hediye etti.

Kulüp Başkanı Kazım Aydın’a, ziyaret anısına, anı tabağı veren Başkan Seyfi Dingil, konuklarıyla fotoğraf çekildi.

DSC_0125 - Kopya DSC_0132. DSC_0125 DSC_0132. - Kopya IMG_0040. IMG_0029. IMG_0014