Saadet Partisi Gençlik Kolları Yaz Kampları

SP KAMP 1

Saadet Partisi Gençlik Kolları Türkiye geneli 4 farklı bölgede Gençlik Yaz Kampları etkinliği düzenledi.
Gençlikte kişiliğin oluştuğuna dikkat çeken Çalışkan, “Gençlik hayatın önemli bir dönemidir. Gençlikte karakter yapısı oluşur ve bilgi gençlikte elde edilir. Kişinin ideolojik yapısı gençlikte oluşur. Bu nedenle hayatın bu evresine çok önem verip gençlik fırsatını çok iyi değerlendirmeliyiz.

Ülkemizin büyük krizlerle karşı karşıya bulunduğuna değinen Çalışkan, özellikle neslimiz tehlikededir. Şu anda maalesef kontrol altında tutulmayan ne idüğü belirsiz bir gençlik yapısı karşımızda duruyor. Bu nedenle de camiamıza teşkilatımıza büyük görevler düşüyor” dedi.

Çanakkale, Samsun, Elazığ ve Antalya gençlik kamlarına eğitimci olarak katılan Saadet Partisi Genel İdare Kurulu Üyesi ve Hatay İl Başkanı Dr. Necmettin Çalışkan, Antalya Kargıcak kampındaki konuşmasında milli ve manevi değerlerine bağlı gençliğin öneminden bahsetti.

Dr. Necmettin Çalışkan “Yeni ve yaşanabilir bir dünya kurma amacı ile gençlik kolları il ilçe başkanlarımızı en iyi şekilde yetişmiş gençler olmalarını sağlama gayreti içerisinde olduklarını söyledi.

Çalışkan, “Önce Ahlak ve Maneviyat” düsturu ile Hakk’ı üstün tutan, maneviyatçı, nefis terbiyesinin esas alan, kötü hallerden arınmış, güzel ahlak sahibi, herkese iyilik yapmayı, ümmet ve insanlık için faydalıyı olmayı gaye edinmiş gençleri her şart altında yetiştirmeyi gaye edinmekteyiz” dedi.

Son olarak Çalışkan Peygamberimiz (sav)’in hayatından örnekler de vererek temel esaslarımızı anlattı ve gençlerin geleceğimiz olacağından, ahlak ve maneviyat önceliğinde milli ve manevi değerlere bağlı gençliğin öneminden bahsetti.

SP KAMP 4 SP KAMP 3 SP KAMP 2 SP KAMP 1

Önceki İçerikBAŞKAN SAVAŞ’IN 30 AĞUSTOS MESAJI
Sonraki İçerik30 AĞUSTOS BÜYÜK BİR DESTANIN YAZILDIĞI TARİHTİR