66 Yaşında Vücut Geliştirme Yapıyor

dortyollu_sporcular_dunya_vucut_gelistirme_sampiyonasina_hazirlaniyor_h23236

66 yaşındaki Kenan Tarhanacı, Vücut Geliştirme Dünya Şampiyonası’na katılmak için Eylül ayında Yalova’da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine hazırlanıyor.

Çalışmalarını Dörtyol’da kendi imkanlarıyla sürdürdüğünü belirten Ziraat Mühendisi Kenan Tarhanacı, “Gençliğimde yüzme ve futbol başta olmak üzere birçok spor dalını yaptım. ABD’de bulunduğum dönemde vücut geliştirme sporuna ilgi duymaya başladım. Orada bu sporu yapan birçok kişiyle tanıştım. Onlardan edindiğim bilgi ve izlenimlerden sonra bu sporu yapmaya karar verdim” dedi.

Emekli olduktan sonra 5 yıldır bu sporu kendi imkanlarıyla profesyonel olarak yapmaya çalıştığını ifade eden Tarhanacı, “Amacım ülkemizde yanlış anlatılmasından dolayı ilginin fazla olmadığı bu spor dalının yaygınlaşmasına katkı sunmak. Genç sporculara da örnek olmak istiyorum” diye konuştu.

Tarhanacı, Eylül ayında Yalova’da yapılacak olan Milli Takım seçmelerine ’60 yaş üstü masterler’ kategorisinde katılarak, derece elde etmeyi ve takımla birlikte Dünya Vücut Geliştirme Şampiyonası’na katılmayı hedeflediğini kaydetti.

Önceki İçerikToksoy’dan Zafer Bayramı Mesajı
Sonraki İçerikHatay Büyükşehir Belediyesi Burcu Güneş’i Sevenleri İle Buluşturuyor