Markalaşan Fantezi İç Giyim Markaları Türkiye’de çoğalıyor

Günümüzde tekstil alanında her sektörde meydana gelen değişim ve gelişim büyük bir sürat ile ilerleme kaydediyor. Özellikle bayanlar tarafından yoğun ilgi gösterilen fantezi iç giyim de artan talepler doğrultusunda pek çok yenilik yapılmış ve günden güne iç çamaşırında tek tüze anlayışından vazgeçilmiştir. Giyim piyasasın en hızlı gelişen öğesi olan fantezi iç çamaşırı, modernleşmekte ve markalaşma yolunda kayda değer adımlar atmıştır. İç çamaşırı modellerinde artık ilgi çekmek ve özellikle de meraklısı olan bayanların beğenisini kazanmak için ister istemez modellerde fanteziye kaçılmakta ve günden güne bin bir çeşit farklı unsurlar göz önünde bulundurularak yeni ürünler üretilmektedir.

Markalaşma yolunda hızlı gelişmeler gösteren fantezi iç giyiminde birçok marka olması rekabeti beraberinde getirmiştir. Bu yüzden tüm üreticiler artık daha çok tercih edilmenin yollarını aramış ve olağanüstü iç çamaşırı modelleri ortaya koymuşlardır. Ürünleri ile bayanları etkileyen pek çok marka günümüzde her yıl farklı isimler ile moda öncülüğünde tasarlanmış fantezi iç giyim koleksiyonlarını bayanlara sunmaktadır.

Fantezi iç giyim de marka devrinin başlaması ile bayanlar koleksiyonlarını beğendikleri markaların ürünlerine yönelmiş ve iç çamaşırında görsele önem verdikleri kadar kaliteye de önem vermişlerdir. Kaliteli iç çamaşırların üretilmesi ve pazar malından ayrılması ile iç çamaşırında olan fiyat farklılıkları da bayanları bir seçim yapmak zorunda bırakmıştır.

Yılın Modasına Uygun Jartiyer

Fantezi iç giyim ürünlerinden biri olanjartiyer her senenin modasına göre farklı şekil almakta ve üreticiler tarafından senenin tüm moda renkleri, desenleri göz önünde bulundurularak bayanlara modaya uygun jartiyer sunulmaktadır. Leopar renklerinin ve desenlerinin moda olduğu bir yılda leopar desenli pek çok farklı model jartiyere rastlamak mümkündür.

Fantezi iç giyiminin gelişmesi ile günümüzde bayanları en çok dikkatini ve ilgisini çeken ürünlerden biri olan jartiyer bayanların seksiliğini ön plana çıkarmakta ve çekici göstermektedir. Her bütçeye uygun satılan bu ürünler, markasına ve kalitesine göre de farklılıklar göstermektedir. Fantezi iç giyimde en çok satılan ürünlerin başında gelen jartiyer, bayanların en çok tercih ettiği ürünlerdendir. Şahsa alınan jartiyerlerin yanı sıra doğum günleri, yılbaşları ve özel günlerde de hediye olarak satın alınan ürünlerdendir.

 

Fantezi İç Giyimin En Seksi Üyesi Vücut Çorabı!

Dünyada fantezi iç giyim denildiğinde bayanların aklına şüphesiz ki ilk ya vücut çorabı ya da jartiyer gelir. Jartiyer bayanlar tarafından daha çok tanınsa da vücut çorabı hakkında çok az bir bilgi vardır. Vücut çorabı bazılarının sandığı gibi sadece bacaklara giyilmez tüm vücuda giyilen bir üründür. Fantezi iç çamaşırının gelişmesi ile vücut çorabı da gelişmiş ve gün geçtikçe modacılar tarafından pek çok farklı modelde vücut çorabı tasarlanarak beğeniye sunulmuştur.

Günümüzde farklı kumaşlardan üretilmiş vücut çorabına rastlayabilirsiniz ama file, tül ve dantelli olarak tasarlanan vücut çorapları bayanlar tarafından en çok tercih edilenlerdendir. Vücut çoraplarının genellikle ağ kısmı açık olarak tasarlanır. Tabi, farklı tasarımlar da bulunmakta ve yan kısım ya da arka kısımda açık olanlar tasarlanmaktadır. İsteğinize göre bu konuda tercih yapabilirsiniz.

Vücut çorapları S- M- L olarak standart vücut yapısına sahiptirler. Bu doğrultuda bedeninize uygun olanı seçmelisiniz aksi takdirde küçük ya da büyük alınan ürünler vücudunuzu tam sarmayabilir, büyük veya küçük gelerek hoş olmayan bir görüntü yaratabilir. Giyeceğiniz vücut çorabı ile birlikte illaki sutyen kullanmak isterseniz, iç çamaşırınızı vücut çorabınızın altına giyebilir ve belli olmasını engelleyebilirsiniz. Bunun yanı sıra vücut çorabınızı kıyafetlerinizin altına da rahatlıkla giyebilir ve vücut hatlarınızın meydana çıkmasını engelleyebilirsiniz.

Önceki İçerikEmniyet Müdürü’nden Tecavüz Açıklaması
Sonraki İçerikTecavüz İddiası İle İlgili Vali Lekesizden İlk Açıklama
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.