FUTBOLDA VERİMLİ BİR TOPRAK ^^KARAAĞAÇ^^

P5qfLlmA

Türk futboluna kazandırdığı sporcularla dikkat çeken ve futbol takımlarının futbolcu almak için yarıştığı bir cazibe merkezine dönüşen Karaağaçspor Futbol Okulu, 2014-2015 futbol sezonunu görkemli bir törenle açtı. Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ve bazı belediye meclis üyelerinin katıldığı gecede, okuduğu şiirler ve söylediği şarkılarla halkı coşturan, aynı zamanda kendisi de Karaağaçlı olan Şair Fuat İnan ise vatandaşlardan tam not aldı.

“Yeni Selçuklar, İsmailler yetiştireceğiz”

Gecenin açılış konuşmasını yapan Karaağaçspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Ali Çapar, kulübün misyonu ve vizyonu hakkında bilgiler vererek, “Karaağaçspor Kulübü, 1986 yılında kurulmuş, köklü bir spor kulübüdür. Sizlerin çok iyi bildiği gibi içimizden, bu yöreden çıkmış çok değerli futbolcularımız var. Selçuk İnan’larımızı, İsmail Köybaşı’larımızı, Ferit Cömert’lerimizi ve adını sayamadığımız başarılı tüm sporcularımızı kutluyorum. Spor sadece gençlerin birbiri ile yarıştığı, mücadele ettiği bir alan değildir. Futbol aynı zamanda bir yaşam biçimidir. Spor, gençlerin kötü alışkanlıklardan arındığı, fiziksel ve zihinsel gelişimini arttırdığı, sosyalleştirdiği ve özgüven kazandığı mükemmel bir alandır. Göreve geldiği günden itibaren kulübümüzden desteğini esirgemeyen Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’ya da katkılarından dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yeni sezonda tüm taraftarları tribünde görmek istediklerini ifade eden Çapar, halkın dikkatini futbola çekmek istediklerini belirterek, herkesi tribünlere davet etti.

“Karaağaçspor hepimizin”

Sahneye Fuat İnan’ın bestelediği “Asil Başkan Nazım Culha” şarkısı eşliğinde, vatandaşların büyük bir coşkusuyla çıkan Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, “Bizler, zaten her zaman Karaağaçlılar’la biriz ve beraberiz. Her zaman da birlikte olmaya devam edeceğiz. Sizlerin azmi ve coşkusu bizleri daha çok hırslandırıyor. Futbol, toplumsal sağlık ve bölgenin tanıtımı için çok önemli bir olgudur. Karaağaçspor da ilçemizin güzide bir kulübüdür. Türkiye’ye Selçuk İnan gibi, İsmail Köybaşı gibi, Ferit Cömert gibi birçok büyük değerler katan Karaağaçspor’un yeni yönetimi de çok iştahlı ve özverili. Yeni yönetimin Türk futboluna daha birçok sporcu yetiştireceğine inancım tamdır. Ben, Arsuz Belediye Başkanı olarak her zaman kulüplerimizin yanındayım. Bu kulübün başarısı için elimizden ne geliyorsa yapacağız. Bu kulüp hepimizin. Bu kulübün başarısı için de herkes elini taşın altına koymalı” derken, Karaağaç’ın futbolda verimli bir toprak olduğunu ifade etti.

Yapılan konuşmaların ardından Karaağaçspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Ali Çapar, Nazım Culha’ya desteklerinden dolayı plaket takdim etti. Başkan Nazım Culha da Karaağaçspor’da bayrağı yeni devralan yönetim kurulu üyelerinden, yeni sezonda şampiyonluk sözü aldı.

Ahde vefa

Gecede ayrıca Karaağaçspor Kulüp Başkanı Eyüp Sağır, eski teknik direktörleri Ahmet Asma ile Karaağaçspor Genel Koordinatörlüğü yaptığı dönemde takıma çok büyük katkılar sunan Yavuz Türkölmez’e teşekkür plaketi takdim etti.

Rahatsızlığı dolayısıyla takımı bırakmak zorunda kalan Yavuz Türkölmez, hastalığı ile mücadelesinde Karaağaç Halkı’nın kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığına vurgu yaparken, herkese teşekkür etti.