Davut Beton gücüne güç kattı!

davut beton1
Davut Beton Yönetim Kurulu Başkanı ve Davut İnşaat YK Üyesi Alper Davut yaptığı yazılı açıklamada, “Davut Group bünyesindeki Davut Hazır Beton olarak kuruluşumuzun 8. yılı bitmiş olup, İskenderun ve çevresine hizmet etmekten ve başarılı işler yapmaktan mutluluk ve gurur duyduk” dedi.
Davut açıklamasında, “2006 yılında hazır beton siparişleri 40 gün beklemeliyken biz açıldıktan sonra bunu kırarak 5 – 7 güne indirgedik, inşaatlara hız verdik müşteri memnuniyetini ve hizmeti arttırdık” diyerek, şöyle konuştu;
“İskenderun, Arsuz, Sarımazı ve Belen de sayısız büyük ve prestijli projelerde ürettiğimiz beton kullanıldı. 2006 yılında 7 mikser 2 pompa ile başladığımız bu yolda bugün 12 mikser 4 pompa ki, en son alınan 52 m ile Hatay’daki en uzun pompalardan biridir yolumuza hızla devam ettik. Daha iyi hizmet ve gücümüze güç katmak için yatırımlardan kaçınmayarak tesisimize bir yenisini daha ekledik ve yeni 2. Beton santralimizi İskenderun ve çevresinin hizmetine aldık. Bu hafta içi üretime başlayacak yeni tesisimiz, Hatay’ın en yeni ve en modern tesisidir. Buradaki amacımız sadece kapasitemizi arttırmak değil, ayrıyeten müşteri memnuniyetini arttırmak maksadıyla daha seri ve kesintisiz üretim yapabilmektir. Sadece İskenderun değil farklı şehirlerdeki firmaların dışarıdan burada iş alarak önceden araştırıp, bize firma olarak güvenle bakması ve işbirliğine girmesi bize doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Büyük montanlı inşaat projelerinde kurumsal anlayışımız doğrultusunda müşterilerimize kaliteli ve güvenilir beton üretmeye ve beton da ilk akla gelen firma olmaya devam edeceğiz.”
davut beton1

davut beton2

davut beton3

Önceki İçerik‘Arsuz halkı üzerine düşeni yaptı’
Sonraki İçerikAK Parti İlçe Başkanı Vedat Tosun; ’Milletimiz kazanmıştır’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.