İyi ki varsınız!

kaymakam yasli1
İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, kentte ikamet etmekte olan yaşlı, muhtaç ve kimsesiz vatandaşları evlerinde ziyaret etti.
Yenişehir Mahallesinde tek başına yaşam mücadelesi veren 81 yaşındaki Meryem Evcil ile Hürriyet Mahallesinde kızı ile birlikte yaşayan 78 yaşındaki Vehbi Sekin’in evine ziyarette bulunan Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, yaşlılarımıza çeşitli hediyeler verdi.
Yaşlı ve kimsesiz vatandaşlar ile yakından ilgilenerek, hoş sohbet ortamında ziyaretlerini gerçekleştiren Kaymakam H.Hasan Özyiğit ve eşi Selda Özyiğit, herhangi bir ihtiyaçlarının olup olmadığı konusunda da bilgi aldı.
Kaymakam Özyiğit; geçmişle gelecek arasında adeta köprü vazifesi gören saygıdeğer yaşlılarımızın bayramlarını kutlamak ve onlara yalnız olmadıklarını hissettirmek için bu anlamlı ziyareti gerçekleştirdiklerini ifade etti.
Kendilerine gösterilen ilgi ve alakadan dolayı çok memnun olduklarını dile getiren Meryem Evcil ve Vehbi Sekin, “Böyle mübarek bir günde evimizi ziyaret ederek, bizlere gösterdikleri yakın ilgi ve alakayla bugünleri bayram tadında yaşamamıza vesile olan kaymakamımız ve eşine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. İyi ki varsınız” dedi.
kaymakam yasli2

kaymakam yasli3

kaymakam yasli4

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.