Başkan Altan esnafı ziyaret etti

bekir esnaf3
Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, esnafları ziyaret ederek, esnafları hayırlı ve bol kazançlar diledi. AK Parti Payas İlçe Teşkilat yöneticilerinin de eşlik ettiği esnaf ziyaretinde Başkan Bekir Altan, esnaflar tarafından büyük ilgi ve sevgiyle karşılandı. Dördüncü döneminde de halkla irtibatı hiçbir zaman kesmeyen Bekir Altan, esnafları ve vatandaşları ziyaret ederek, onlardan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı cumhurbaşkanlığı seçiminde desteklemelerini istedi.
Vatandaşların sadece desteklerinin yetmediğini ifade eden Başkan Altan, aynı zamanda destek verdirir hale gelmelerini de istedi. Payas’ta birçok kamu yatırımlarının yapıldığını ve bundan sonra da devam etmesi için Erdoğan’ı desteklemek gerektiğini belirten Altan, ülkede birlik ve beraberliği kimsenin bozamayacağını ifade etti.
Altan, Payas’ın önceki ve şimdiki hallerine de değinerek Amanos Tünelleri’nin açılmasıyla ve yapılacak olan diğer yatırımlarla esnafından vatandaşına kadar herkesin gelişimden faydalanacağını da sözlerine ekledi. Esnafları ve vatandaşları bilgilendiren Bekir Altan’a vatandaşlar çok teşekkür ederken, kendisini nasıl destekledilerse, milletine sahip çıkan Başbakan Erdoğan’ı da o derece destekleyeceklerini ifade ettiler.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.