‘ONUR’lu dayanışma!

atlas yapi7
Hatay Atlas Yapı Denetim, Vizyon Yapı Denetim ve Onur Mühendislik firmalarının sahibi Onur Gökçe ile Atlas Harita Mühendislik firması sahibi Onur Hızlıer’in birlikte, tüm yapı müteaahitlerine verdiği yemek coşkulu ve neşeli geçti.
Mimarlar, mühendisler ve İskenderun, Payas, Dörtyol Belediyelerinin daire müdürlerinin de katıldığı yemekte, inşaat sektörüyle alakalı sorunlar konuşuldu.
Onur Gökçe ile Onur Hızlıer, yemek boyunca konuklarla tek tek ilgilendiler. Hoş sohbet ortamında geçen yemekte konuşan Hatay Atlas Yapı Denetim, Vizyon Yapı Denetim ve Onur Mühendislik firmalarının sahibi Onur Gökçe ile Atlas Harita Mühendislik firması sahibi Onur Hızlıer, “Şehrimizin lokomotif sektörü olan inşaat sektörü her geçen gün dinamik bir şekilde yol almaktadır. Atlas ailesi olarak olarak bizde binaların yapı denetimini, insanların güvenliğini sağlamakla görevliyiz. Binalarımızın daha güvenli olması için hep birlikte çalışıyoruz. Vizyonumuz her zaman kaliteli hizmet anlayışında sektör liderliğini sürdürmek oldu. Bu güzel ortamda dostlarımızla beraber olmaktan mutluluk duyuyorum” ifadelerini kullandı.
atlas yapi3

atlas yapi4

atlas yapi5

atlas yapi6

Önceki İçerikÇocuklara bayram hediyesi!
Sonraki İçerikTürkiye’ye hedef gözeterek ateş açıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.