İskenderun erkek öğrenci yurdu

İskenderun’a Hoşgeldin Üniversiteli Arkadaş;

Size şehir merkezinde ulaşım sorunu olmayan üniversitenize yürüyerek dahi gitme şansınızın olduğu dolmuş durağına iki dakikada ulaşabileceğiniz iskenderun Kaan Erkek öğrenci yurdu sizleri bekliyor.İskenderun Kaan yurdun özelliği sizden 8-10 aylık senet ve çek istemiyoruz. Senetinizi alıp beğenseniz de kalıp beğenmeseniz de kalın demiyoruz.

Ay ay ödeyerek yurdumuzu beğenirseniz kalacaksınız. Kendimize güveniyoruz üniversite hayatını yurdumuzda tamamlayacaksınız.

Kaan yurtta sınırsız internetiniz olacak
Kaan yurtta 24 saat sıcak suyunuz olacak
Kaan yurtta çamaşır yıkama ve kurutmanız olacak
Kaan yurtta 550 metrekare terasınızı (yarısı kapalı yarısı açık) televizyon izleyebilecek langırt ve ping pon oynayabilecek hoşça vakit geçirip deşarz olacaksınız.
Kaan yurtta 24 saat etüt salonunu kullanabileceksiniz
Kaan yurtta alaturka,alafranga, wc ve duşlarınız olacak
Kaan yurtta sıcak ve soğuk su sebiliniz olacak
Kaan yurtta sabah kalktığınızda 10 çeşit serpme kahvaltınız ve sıcak çayınız olacak.

İskenderun’a hoşgeldin üniversiteli arkadaş, şehrin merkezine 1000 metre kullanım alanı olan yurdumuzda yıllık senet imzalatmıyoruz ay ay öde memnun kalmazsan 1 ay sonra ayrılıp gidebiliyorsun biz kendimize o kadar güveniyoruz.

Yıllık peşin ücretin alınmadığı şehir merkezinde mükemmel kiralık İskenderun Kaan Erkek öğrenci yurdu. Biz eminiz ki okul hayatınızı Kaan öğrenci yurtlarında tamamlayacaksınız.

Şehir merkezinde yıllık senet ve çekin alınmadığı tek yer iskenderun Kaan Erkek öğrenci yurdunda yatacağın ayın ücretini ödeyerek kalacaksın. 10 ay senet imzalatmıyoruz beğenmezseniz 1 ay sonra çantanızı alıp çıkarsınız. Biz kendimize güveniyoruz.

İşletmemiz tamamen ticari bir kuruluş olup hiç bir cemaat,vakıf,dernek,cemiyet,kurum ve kuruluşlarla ilgisi yoktur.

Gelin Görüşelim : 0553 593 38 90 / 0505 804 11 47

Adresimiz : Kurtuluş mahallesi büyük çarşı iş yanı A blok kat:4 (İnönü ilköğretim okulu karşısı) İSKENDERUN / HATAY

İskenderun Haber
iskenderun haber genel içerik editörüdür. Haber ihbarlarınız veya ilanlarınız için üst menüden bize ulaşın sekmesini kullanın.