‘Sizler her şeyin en güzeline layıksınız’

belen iftar1
Kaymakam Abdulaziz Aydın, Belen’de ikamet eden şehit yakınları ve gazilerimizle iftar yemeğinde bir araya geldi. İftar yemeği, Kuran’ı Kerim tilaveti ve yemek servisiyle devam etti. Kaymakam Aydın yemek akabinde yaptığı konuşmada; katılan şehit yakını ve gazilerimize davete icabet ettiklerinden dolayı teşekkür etti.
Rahmet ve bereket ayı olan Ramazan’ı hep beraber idrak ettiklerini belirten Kaymakam Aydın; bu ayın; birlik, beraberlik, güzellik, sevgi ve saygının tekrar tekrar hatırlandığı, yoğunlaştığı, birliğimizin, dirliğimizin arttığı bir ay olduğunu hatırlattı. Kaymakam Aydın ayrıca, “Bu güzel günde siz değerli şehit yakınları ve gazilerimizle beraber olmaktan dolayı ayrı bir mutluluk yaşıyorum. Şehit yakınları ve gazilerimiz için millet ve devlet olarak her zaman daha iyisini yapmaya gayret edeceğiz. Sizler her şeyin en güzeline layıksınız. Aramızdan ayrılan değerli şehitlerimizi rahmetle anıyorum. Gazilerimize, eşlerine, çocuklarına huzur ve mutlulukla geçirecekleri nice uzun ömürler diliyorum. Ayrıca, bu ay aynı zamanda Hatay’ın Anavatana katılışının 75. Yılı.. Bu güzel coğrafyada, bu güzel memlekette, çevremizde birçok ateş var iken, güzellik, birlik ve huzur içerisinde yaşadığımız bu topraklarda beraber yaşama mutluluğunu paylaşıyoruz. Bundan büyük bir kıvanç ve gurur duymamız gerekiyor” diyerek, konuklara teşekkür etti.
İftar yemeğine; Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkanı Adnan Vurucu, İlçe Jandarma Komutanı Yzb.Salih Aygün, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, mahalle muhtarları ve eşleri katıldı.

Önceki İçerikELEKTRİK KESİNTİSİ
Sonraki İçerikAnıt Alanı’na Acil Müdahale Merkezi!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.