Tel örgü yüzünden öldürmüş!

cinayet gözalti1
İskenderun’da elma toplarken cinayete kurban giden kişinin yeğeni tarafından evlerinin arasına çit çektiği için öldürüldüğü ortaya çıktı. Olay, önceki gün İskenderun ilçesi Amanos Dağlarında bulunan Attepesi Yaylasında meydana gelmişti. Yaylada bulunan evinden çocuklarına elma toplamak için bahçeye çıkan Dursun Bolattürk (57), tabanca ile vurularak öldürülmüştü. ZANLI

GÖZALTINA ALINDI
Olayın ardından Dursun Bolattürk’ün ailesinin ifadesine başvuran jandarma ekipleri, yeğenleri olan Y.B. (39) ile aralarında husumet olduğunu ve amcası Dursun Bolattürk’ü tehdit ettiğini söyledi. Alınan ifadelerin ardından Y.B.’yi yakalamak için çalışma başlatan jandarma ekipleri, şahsı Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Araştırma Hastanesi’nde yaralı bir şekilde gözaltına aldı.

TEL ÖRGÜ ÖLÜM GETİRDİ
Kolundaki kesik için hastaneye geldiği öğrenilen Y.B.’nin aynı zamanda Türk Silahlı Kuvvetleri’nden Milli Güvenlik Kurulu kararıyla çıkartılan bir uzman çavuş olduğu öğrenildi. Kısa bir süre önce amcasının elini öperek özür dilediği öğrenilen Y.B.’nin amcasını evlerinin arasına tel örgü çektiği için öldürdüğü belirtildi. Üzerinden, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetine gitmek için uçak bileti çıkan şahsın evinde yapılan aramalarda ise 4 adet el bombası ile bomba düzeneği ele geçirildi.
cinayet gözalti3

Önceki İçerikMilletvekili Şefik Çirkin; ‘Süt üreticilerinin borçları ertelensin’
Sonraki İçerikİsrail vahşeti protesto edildi
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.