Zabıta’nın Ramazan denetimi aralıksız sürüyor

zabita3
İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, Ramazan ayında, gıda satışı ve üretimi yapan işletmelere yönelik denetimlerini yoğun bir şekilde sürdürüyor. Halkın sağlığını korumaya yönelik yapılan denetimlere, belediye’nin sağlık memuru ve gıda mühendisi de katıldı.
Ekiplerce, pastane, süt ürünleri, unlu mamüller imalat ve satışında bulunan işletmelerde temizlik ve hijyen kontrolü yapıldı. Ayrıca satışa sunulan yiyecek ve içeceklerin, imalatta kullanılan ürünlerin son kullanma tarihi de kontrol edildi. Kurallara uygun olmayan işletmelere işlem yapılan denetimde, son tüketim tarihi geçmiş meyve sularına imha edilmek üzere el konuldu.
Rutin denetimlerin Ramazan ayı dolayısıyla yoğunlaştırıldığını belirten Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, halkımızın sağlığıyla oynanmasına fırsat verilmeyeceğini ifade etti.
Zabıta Müdürü Mehmet Uçucu, “Ramazan ayında ve yaklaşan Ramazan Bayramı öncesinde denetimlerimizi arttırdık. Şehrimizin intizamı, halkımızın sıhhat ve huzuru için yaptığımız çalışmalarımızda halkımızdan destek ve duyarlılık bekliyoruz. Halkımız şikayetlerini bize bildirsinler. Çalışmalarımız aralıksız sürecektir. Halkımızın hizmetindeyiz” dedi.
Duygu sömürüsü yaparak vatandaşlardan haksız yoldan kazanç elde eden, dilenciliği meslek edinenlere de göz açtırmayan ekipler, yasalar çerçevesinde işlem yapıyor.

Önceki İçerikBaşkan Culha’ya ‘Gezi Anısı’na plaket
Sonraki İçerikPalandöken; ‘Türkiye’yi çağ atlatacak bir vizyon istedik’
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.