İskenderun OSB’nin iftarı gönülleri ve yürekleri birleştirdi

osb iftar (1)
İskenderun Organize Sanayi Bölgesi tarafından engelli vatandaşlarımıza ve ihtiyaç sahiplerine verilen iftar yemeğinde hoşgörü rüzgârı esti.
Yelken Kulübü’nde verilen iftar yemeğine Hatay Valisi Celalettin Lekesiz, İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Dörtyol Kaymakamı Recep Soytürk, Erzin Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Fatih Baysal, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, 39. Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hakan Atınç, İTSO Başkanı L.Hakkı Yılmaz, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı, Hatay İl Müftüsü Hamdi Kavillioğlu, İskenderun İlçe Müftüsü Mehmet Taştan, İskenderun OSB yönetim kurulu üyeleri, iş adamları, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile birlikte davetliler, engelli ve ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımız katıldı.

BAŞKAN FATİH TOSYALI EV SAHİPLİĞİNDE ‘ENGEL’ TANIMADI
İftar öncesi Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı ve OSB yöneticileri, hem davetlilerle, hem de engelli ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızla hoş sohbetler ederek, Ramazan ayında birliğin, beraberliğin, dayanışmanın ve kaynaşmanın en güzel örneğini sergilediler. Yemek öncesi özellikle OSB Başkanı Fatih Tosyalı engelli vatandaşlarımızla birebir ilgilenip, gösterdiği ilgi ve yakınlıkla büyük takdir topladı. Engelli vatandaşlarımız bir an olsun yalnız bırakmayan Başkan Tosyalı, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte vatandaşlarımıza en güzel ev sahipliği sergilediler. Hatay Valisi Celalettin Lekesiz de vatandaşlarımızla tek tek tokalaşarak onlarla birlikte iftar açmanın mutluluğunu yaşadı.

FUAT TOSYALI VATANDAŞLARIMIZIN GÖNLÜNÜ FETHETTİ
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı da ihtiyaç sahipleri vatandaşlarımızla bol bol sohbet ederek onları gönüllerini alırken, Ramazan ayında birlik ve beraberlik adına ortaya çıkan tablo görülmeye değerdi. İftar yemeğinde yüzlerde tebessüm, yüreklerde ve gönüllerde ise şefkat hiç eksik olmadı.

RAMAZAN RAHMET VE BEREKET AYIDIR
İftar saatinde hep birlikte dua edilerek ezanın okunmasıyla birlikte iftar açıldı. Daha sonra günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan İskenderun Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Fatih Tosyalı, mübarek Ramazan ayının hayırlar getirmesini ve tutulan oruçların kabul olmasını dileyerek başladığı sözlerinde, davete icabet edenlere teşekkür etti. OSB Başkanı Tosyalı, 2013 yılı Türkiye’nin ilk 500 büyük sanayi kuruluşları arasında Hatay’dan 16 firmanın girme başarısını gösterdiğini hatırlatarak “16 firmamızdan yedisi ilk 100 büyük sanayi kuruluşu arasında adını yazdırdı. İlk yüzün arasına giren beş firmanın İskenderun OSB’de faaliyet göstermesi bizleri daha da gururlandırmaktadır. Tüm firmalarımıza göstermiş oldukları bu başarıdan dolayı kutlar, bu sayının önümüzdeki yıllarda artmasını temenni ediyorum” dedi.
Tasavvuf müziğinin icra edildiği iftarda hem vatandaşlarımız, hem de protokol üyeleri, bol bol sohbet ederek, Ramazan ayının feyiz ve bereketine uygun bir akşam geçirmenin hazzını yaşadılar.
osb iftar (2)

osb iftar (3)

osb iftar (4)

osb iftar (5)

osb iftar (6)

osb iftar (7)

osb iftar (8)

osb iftar (9)

osb iftar 10

osb iftar 11

osb iftar 12

osb iftar 13

osb iftar 14

osb iftar 15

Önceki İçerikÇamlık içler acısı durumda!
Sonraki İçerikSpor camiası Salık’ın ölümüyle yıkıldı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.