CHP’den Milletvekili aday adaylığında adı geçen Ali Çıtanak; ‘Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklandık’

ali citanak
İskenderun Belediyesi eski meclis üyesi CHP’li Ali Çıtanak, sahalara yeniden iniyor. Yusuf Civelek döneminde haksızlıklara karşı direnen, şehrin menfaatleri için mücadele eden bir isim olan Ali Çıtanak, CHP’den milletvekili aday adayı olma yolunda yeşil ışık yaktı.
Ancak, bu süreci Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonrasına bırakan Çıtanak, ‘Bizim önceliğimiz Cumhurbaşkanlığı seçimleridir. Çok çalışacağız ve mücadele edeceğiz” dedi.
İskenderun Palmiye Hastanesi Başhekimi Dr. Yılmaz Şahutoğlu’ndan sonra, milletvekilliği ‘aday adaylığı’ ön plana çıkan Ali Çıtanak, ‘Henüz konuşmak için erken. Bizler Cumhurbaşkanlığı seçimlerine odaklanmalıyız. Önümüzde bir dönüm noktası var. Hepimiz katkı sunmalıyız” diye konuştu.
Çıtanak, “Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu herkesi kucaklayacak, içte ve dışta barışı, demokrasiyi, kardeşliği egemen kılacak, uluslararası deneyime sahip, saygın bilim adamı Sayın Ekmeleddin İhsanoğlu’nu cumhurbaşkanı adayı olarak kamuoyuna sunmuştur. Bizlere düşen görev, Genel Başkanımızın iradesini sahiplenmek ve kararını desteklemektir” görüşlerine yer verdi.
Çıtanak konuşmasının devamında, “10 Ağustos tarihinde Cumhurbaşkanlığı seçimi var. Cumhuriyet Halk Partisi’ne gönül vermiş, çağdaşlaşma yolunda demokrasi mücadelesini veren herkesi bu mücadelenin içine davet ediyorum. Bu seçim ülkemizin geleceği ile ilgili bir seçimdir. Bu seçime sahip çıkarsak ülkemizin aydınlık geleceğini sağlamış oluruz. Aydınlık geleceği sağlamanın koşulu da mücadele etmekten geçiyor. Biz bu seçimlerde iyi sonuç alacağız. Buna inanıyor ve güveniyorum” ifadelerini kullandı.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.