‘Aslantaş’ın suyunu DSİ kanalıyla Belenimiz’e taşıyacağız’

belen adnan1
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, şu şebekesini yenilemek için 6 trilyonluk bir ödenek ayırdıklarını, ancak HATSU’nun adım atmakta geciktiğini söyledi.
Tarihi bir kent olan Belen’de ilk kez düzenlenen Ramazan etkinlikleri, büyük ilgi görüyor. Etkinlikleri Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın ve İlçe Emniyet Amiri Gürsel Tabur da izledi.
Belediye Başkanı Vurucu konuşmasında Belen ilçesinin en büyük probleminin su olduğunu ve bu problemi Hatay Büyükşehir’in HATSU biriminin çözeceğini söyledi. Vurucu şunları söyledi;
‘’Biz buranın şu şebekesini yenilemek için 6 trilyonluk bir ödenek ayırdık. İki ay geçti daha bir arpa boyu yol alamadık. Buradan hep beraber HATSU’yu sıkıştırmak istiyoruz. Bir an önce adım atsınlar. Sizlerle bizler, susuzluk çekmeden bu yazı en aç hasarla en az sıkıntı ile atlatalım. Burada hepimize görev düşer. Sayın vekilimiz ile de görüştük, Aslantaş’dan Belen’imize su taşımak için DSİ genel Müdürlüğüne de dilekçemizi verdik. İnşallah en kısa sürede faaliyete geçiririz. Vekilimiz Sayın Orhan Karasayar’ın desteği çok. Önümüzdeki yıl da Aslantaş’ın suyunu DSİ kanalıyla Belen’imize taşıyacağız. Biz şu üç ayı dolu dolu geçirdik. Sizden şu su problemi konusunda anlayış bekliyorum. Bu yazı sıkıntılı geçireceğiz, bir birimizi anlayışla karşılayalım. İnşallah önümüzdeki yazı çok daha farklı olacak. Ramazan’a uygun ilk defa uyguladığımız programın, eksiği noksanı veya acemiliğimiz olmuş olabilir. Bundan sonraki programları daha iyi bir şekilde hazırlamayı planlıyoruz” dedi.

Önceki İçerikGönüller iftar yemeğinde buluştu
Sonraki İçerikParçalanan yüzü eski haline kavuştu
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.