Charık Home İskenderunlu bayanların ikinci adresi olacak

açılış (3)
Değişen ve gelişen İskenderun’da yeni yeni iş merkezleri de halkımızın hizmetine sunuluyor.
İşletmeciliğini Güney Medya Grubu çalışanlarından Mustafa Topal’ın kardeşi Ömer Topal’ın yaptığı Charık Home Ayakkabı ve Çanta Mağazası hizmete açıldı. Uzun yıllar sektörün içinde olan ve hizmet veren Ömer Topal, İskenderunlu bayanlarımıza kaliteli ve aynı zamanda ucuz ayakkabı sunacaklarını ifade etti.
İskenderun’da eksikliği hissedilen ve bayanlarımızın ayakkabıdan çantaya, kemerden gözlüğe kadar aradıkları tüm kaliteli ürünleri rahatlıkla bulabilecekleri yer olan Charık Home Ayakkabı ve Çanta Mağazası, şimdiden yoğun ilgi gördü.
Doktorlar Caddesi’nde hizmete giren Charık Home Ayakkabı ve Çanta Mağazası’nın açılış kurdelesini İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük gerçekleştirdi. Güney Medya Yeni açılan iş yerlerinin İskenderun’un ne kadar gelişip büyüdüğünün göstergesi olduğunu ifade eden Başkan Yardımcısı Gözüküçük, esnaflara İskenderun Belediyesi olarak her zaman yardımcı olacaklarını kaydetti. Ömer Topal’ın genç ve dinamik yapısıyla kent halkımıza hizmetin en güzelini vereceğini canı gönülden inandıklarını vurgulayan İskenderun Belediye Başkan Yardımcısı Ergün Gözüküçük, ayrıca Topal’ın girişiminden dolayı kutladı. Gözüküçük, yaptığı konuşmanın ardından kurdeleyi keserek kentimizdeki bayanlarımızın ikinci adresi olacak olan Charık Home Ayakkabı Mağazası’nı hizmete açtı.
Açılışın ardından Başkan Yardımcısı Gözüküçük ve davetliler, ayakkabı ve çanta modellerini gezerken, alışveriş yaptılar.
açılış (4)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.