‘Hep birlikte el ele vereceğiz’

nazim oda3
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (SMM)’na nezaket ziyaretinde bulundu.
İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül ve yönetim kurulu üyeleri, Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha’yı kapıda karşıladılar. Ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getiren İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Alaaddin Özbülbül, “Türkiye’nin en önemli ilçelerinden biri olan Arsuz’un alt yapısından, tarımına, turizminden her türlü sosyal alanda gelişmesinde önemli katkılarınızın olacağını temenni ediyoruz. İskenderun ve bölgeyi çok iyi tanımanız, bölgenin gelişimi açısından da çok önemli olduğunu belirtmek isterim. Bizler sivil toplum örgütleri olarak her zaman yanınızdayız. Bu vesile yeni yeni görevinizde bir kez daha başarılar diliyoruz” dedi.
Arsuz Belediye Başkanı Nazım Culha ise, “Arsuz’un gelişmesi ve belediyenin verdiği imkanlar ile altyapı, turizm ve sosyal anlamda şehrin gelişmesi için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarımızı da önemsiyoruz ve yapmış olduğumuz çalışmalarda her zaman onları yanımızda görmek bizleri onurlandırıyor. Hep birlikte el ele vererek, şehrimizin gelişmesi için çaba sarf edeceğiz” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.