‘Muhteşem bir gezi oldu’

belen gezi
Belen Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca hazırlanan “Benim evim kendi dershanem” adlı projesi kapsamında, toplam 84 öğrenci ve 8 öğretmenin katılımıyla gerçekleştirilen, İstanbul-Çanakkale-Konya illerini kapsayan gezi unutulmazdı.
Gezi dönüşü bir grup öğrenci Kaymakam Abdulaziz Aydın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.
Kaymakamlık Konferans Salonunda ağırlanan öğrenciler, Gezi programı kapsamında İstanbul’da Tarihi Yarımada da Topkapı Sarayında (Kutsal Emanetler bölümünde Peygamber efendimizin Hırkai Şerifi, Sakalı Şerif, kişisel eşyaları, Hz. Musa’nın asası vb.) Ayasofya Müzesi, Sultan Ahmet Camii, Beyazıt Meydanı, Dikili Taş, Çanakkale’de; Gelibolu Yarımadasında Tarihi Milli Park, Anzak Koyu, Arı burnu Mezarlığı, Mehmet Çavuş Abidesi, Morto Koyu, Fransız Mezarlığı, Conk bayırı, Kilit Bahir, Şehitler Abidesi, Askeri Müze, Aynalı Çarşı Top Bataryaları ve Truva Antik şehri, Konya İlinde Alaaddin Tepesi, Alaaddin Keykubat Camii ve Mevlana Müzesi gezilerindeki izlenimlerini anlattılar.
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, ziyarete gelen öğrencilerle tek tek sohbet ederek geziye dönük duygu, düşünce ve hatıralarını dinledi. Öğrenciler hayatları boyunca unutamayacakları bir gezi olduğunu ve gezi imkanını sağladıkları için teşekkürlerini ilettiler. Kaymakam Aydın’da gezinin organizasyonunda görev alan ve fedakarlık göstererek gezi boyunca çocuklara mihmandarlık eden öğretmenlere teşekkür ederek başarıları ile bizleri gururlandıran öğrenciler için benzer organizasyonları yapmaya çalışacaklarını ifade etti.

Önceki İçerikFacebook kendini bakım moduna aldı
Sonraki İçerikBaşkan Lütfü Savaş, Dörtyol Şoförler ve Otomobilciler Odası’nı ziyaret etti
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.