Murat ve Elif bir ömür mutluluğa ‘Evet’ dediler

murat kurt düğün (2)
Payas Belediyespor’da forma giyen, orta sahanın başarılı futbolcusu Murat Kurt, bekarlığa veda ederek, hayatını Elif Kurt ile birleştirdi. Uzun süredir birlikteliklerini evlilikle noktalandıran genç çiftleri bu en mutlu günlerinde başta spor camiası olmak üzere dostlar, akrabaları ve sevenleri yalnız bırakmadı.
Melodi Plaza Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen düğün merasimine, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, Karayılan Eski Belediye Başkanı Mehmet Yurtman, MHP Belediye Başkan adayı olan İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İskenderun’un yetiştirdiği ünlü teknik adamlarımızda Samet Aybaba, kentimizdeki spor camiası seçkin isimleri, Kurt ailesinin yakınları, sevenleri, tüm dost ve akrabaları katıldı. Kentimizde faaliyet gösteren Asi Temizlik Şirketi sahibi Mehmet Kurt’un da ağabeyi olan Murat Kurt’un düğünü siyaset ve futbol dünyasını da bir araya getirdi.
Düğün merasiminde Murat ve Elif çifti salona girdiklerinde mutluluk ve heyecan bir kat daha artarken, Damat yakışıklılığı ve şıklığıyla, Gelin ise güzelliğiyle göz kamaştırdı. Yoğun davetli topluluğunun katıldığı düğünde damat ve geline dört kişi şahitlik yaptı. Teknik Direktör Samet Aybaba, MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, Mehmet Baştuğ ve Yasemin Baysal genç çiftlerin nikah şahitliğini yaptılar. Nikah memurunun sorusuna bütün samimiyetleri ile ‘Evet’ diyen Murat ve Elif çiftinin mutlulukları ise gözlerinden okunuyordu. Gecenin ilerleyen saatlerinde başarılı futbolcu Murat Kurt’un Payas Belediyespor’da forma giyen takım arkadaşları, spor camiası ve dostları canlı müzik eşliğinde bol bol oynayarak genç çiftlerin bu mutlu gecesini hep birlikte paylaştılar.
Murat ve Elif çiftine ömür boyu mutluluklar diliyoruz.
murat kurt düğün (1)

murat kurt düğün (2)

murat kurt düğün (3)

murat kurt düğün

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.