Gençlere karne hediyesi kahvaltı oldu‏

recep kahvalti3
Yörük Çadırı, karne hediyesi olarak konuk etti. Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği bünyesinde olan gençleri Yörük Çadırında kahvaltıya alan İşletmeci Garip Şandır ve ekibi, kahvaltı sonrasında gençlerle sohbet etti.
Deneyimlerini, yaşadıklarını gençlerle paylaşan Recep Ekinci, yazdığı köşe yazısı ve kitaplardan da bahsetti. Gençlerle sohbete daha sonra katılan Ekinciler Demir ve Çelik Sanayi A.Ş. YK Üyesi Recep Ekinci, gençlerle sohbet etti. Ekinci, çocukluğunun anılarını gençlerle paylaşırken onlara yaşamdan alınacak dersleri de işaret etti. Gençler pür dikkat Ekinci’yi dinlerken anlattıklarından da ders çıkardılar. Kahvaltı sonrası doğaçlama gelişen bu buluşmadan herkes mutlu ayrılırken gençler “Keşke hiç bitmese’ diye de düşüncelerini ifade ettiler.
Korunmaya Muhtaç Çocuklara Yardım Derneği Başkanı Zeynep Çakmaklı, dernek kurucu üyesi Serpil Korkmaz, Yönetim Kurulu üyeleri Dr. Dilek Şencan, Seher Başar Hande Demirkent, Sevim Şimşek’in de hazır bulunduğu buluşmada Recep Ekinci, gençlerle yine yeni bir buluşmada bir araya geleceğini belirtti. Dernek Başkanı Zeynep Çakmaklı, Yörük Çadırı işletmecisi Garip Şandır’a, Recep Ekinci’ye hitaben “Böyle bir ortamı bizlere hazırladığınız için sizlere teşekkür ediyoruz. Gençlerimizin deneyimlerinizden ve konukseverliğinizden öğrendiği şeyler oldu” diyerek memnuniyetini dile getirdi.

Önceki İçerikİskenderun Belediyesi Kadın Kültür Merkezlerinden; YIL SONU SERGİSİ
Sonraki İçerikUğur Fırat: “Altındaki yükseliş küçümsenecek bir rakam değil!”
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.