AK Parti Hatay Milletvekili Orhan Karasayar; ‘Dimdik ve güçlü olmalıyız’

orhan karasayar
AK Parti Hatay Milletvekili ve aynı zamanda Sivas Koordinatör Milletvekili olan Orhan Karasayar; Sivas’ın Gemerek, Yıldızeli ve Hafik ilçelerini ziyaret ederek, ilçedeki teşkilat mensupları ile bir araya geldi.
Ziyaretlerde teşkilat mensupları ile bir araya gelen Milletvekili Karasayar, ülke gündemini ve Cumhurbaşkanlığı seçimini değerlendirdi.
Yıldızeli ilçesindeki ziyarette konuşan Karasayar, AK Parti grubu olarak sürekli birbirleri ile kenetlenmek zorunda olduklarını belirterek, “İçimizden arkadaşlarımızın hatası olabilir. Bunların hiç birinin faturasını Başbakanımıza, Ak Parti’mize ödetme lüksümüz yok. Bu ülkeyi dünyanın en güçlü ülkesinden biri yapmak için, bu insanımızı dünya insanı karşısında dimdik daha güçlü, cesaretli durabilmesi için Başbakanımız bu mücadeleyi veriyorsa birilerine küsüp ya da Başbakanımız için yanlış düşünmeyi aklımızdan bile geçirme lüksümüz yok” dedi.

‘BAŞBAKANIMIZ, CUMHURBAŞKANI OLACAK’
Cumhurbaşkanlığı seçimlerine de değinen Karasayar, “Allah’ın izniyle Başbakanımız da Cumhurbaşkanımız olacak. Sizlerle beraber 12 yıldır beraber nasıl getirdiysek bundan sonra da istediğimiz güçlü noktaya getirme noktasında benim Allah’ın izniyle hiç bir endişem yok. Yeter ki sizler yanımızda olun, bize güç ve destek verin” diye konuştu.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.