Mangala Şenliği büyük ilgi gördü

mangala
Alternatif Eğitici Oyunlar Kulübü ve Hatay Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü Avrupa Birliği Gençlik Programları kapsamındaki elemeler sonucunda 15 kız, 15 erkekten oluşan 30 kişilik Hatay Mangala Kulübü oluşturuldu.
İl Milli Eğitim Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilecek son eleme(final) neticesinde Hatay şampiyonu belirlenecek.
Hatay şampiyonu olan öğrenci, Hatay İl Milli Eğitim Müdürlüğü Mangala Takımını temsilen 6-7-8 Haziran 2014 tarihinde Eskişehir’de gerçekleştirilecek Türkiye Ortaokullar Arası Mangala Turnuvasında Hatay’ı temsil etme hakkını kazanacak. Ailesinden 1 kişi ya da öğretmeniyle Türkiye Şampiyonasına katılacak olan öğrencinin de ona refakat eden 1 kişinin masrafları şampiyona komitesince karşılanacak.
Hatay Mangala Turnuvası sunucunda dereceye giren öğrencilere Katılım Belgesi ile birlikte ilk üçe bisiklet hediye edilecek.
Ayrıca; Türkiye şampiyonu olan öğrenci de maliyeti şampiyona komitesince karşılanacak olan Türk Cumhuriyetleri gezisi ile ödüllendirilecek.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.