Vali Lekesiz’den İSMO Başkanı Özbülbül’e İade-i Ziyaret

Hatay Valisi Sayın M. Celalettin Lekesiz, 26 Mayıs 2014 Pazartesi günü, İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası (İSMO) Başkanı Alaaddin Özbülbül’e iade-i ziyarette bulundu.
Vali Lekesiz, muhasebecilerin meslek grupları içerisindeki önemine vurgu yaparak, “Günümüzde artık bilgiler çabuk eskiyor ve insanın kendisini yenilemesi kaçınılmaz oluyor. Sizler de Oda olarak; günümüz dünyasındaki rekabetten uzak kalmamak için dünyadaki gelişmeleri ve yenilikleri yakından takip etmek durumundasınız. Gelişmelerle ilgili üyelerinizi bilgilendirmek, onların sürekli kendilerini yenilemelerini sağlamak durumundasınız. Memnuniyetle görüyorum ki sizler de zaten bunun farkına varmış durumdasınız ve eğitime büyük önem veriyorsunuz.” dedi.
İSMO Başkanı Alaaddin Özbülbül de, teşriflerinden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, günümüz dünyasındaki değişimleri takip etmenin, üyeleri de bu noktada yeni bilgilerle donatmanın mesleki anlamda kaçınılmaz olduğunu ve gelişmeleri takip etmek  konusunda büyük özen gösterdiklerini söyledi.