Seçimden Önce Verdiğimiz Sözleri Yerine Getireceğiz.

Kırıkhan Belediye Başkanı Ayhan Yavuz  “ Seçildiğimiz günden bu yana halkımızın yoğun teveccühü ile karşılaşıyoruz, onlara ilgilerinden dolayı teşekkür ediyorum.

Seçimden önce ne söz verdiysek  hepsini yapacağız.

Yavuz “Kırıkhan Belediyesi olarak seçimden önce halkımıza ne söz vermişsek hepsi geçerlidir, bugünden sonra yoğun bir çalışma içerisine girerek çalışmalarımızı hızlandıracağız” dedi.

Kırıkhan Çayı hakkında değerlendirmede bulunan Başkan Yavuz “Kırıkhan Çayı islah çalışmalarımıza yakında başlayarak Kırıkhan’a yakışır bir hale getireceğini belitti.

Kırıkhan’ın hak ettiği hizmeti alabilmesi için tüm belediye çalışanlarının seferber ettiğini açıklayan Yavuz “ Kırıkhan hak ettiği hizmetlere bir an önce kavuşturacağız yapılan çalışmalar belediyemiz bütçesinden fazla para harcamadan uygulamaya çalışacağız” dedi.

Kurtlusoğuksu Belediyesinin borçları hakkında konuşan Başkan Yavuz “Beldemizin borçları Belediyemize aktarılırken demirbaş eşyaları farklı kurumlara aktarılmıştır, biz konuda adli mercilerden hakkımıza arayarak gerekenin yapılması için sonuna kadar mücadele edeceğiz.” Dedi.

60 Personelin işine son verildi

Yavuz “Kırıkhan Belediyesini devraldığımız günden bu yana Belediyemizde görevli olan ve nerede çalıştığı belli olmayan yaklaşık 60 kişiden yollarımızı ayırdık, kadrolu personelimizden de en iyi şekilde yararlanmak için gerekli çalışmaların yapıldığını” söyledi.

Kırıkhan Belediyesi 2014 yılı içerisinde Büyükşehir bütçesinden alacağı payı da açıklayan Başkan Yavuz Kırıkhan merkezi ve köyleri dahil olmak üzere Büyükşehir Belediyesinden Kırıkhan Belediyesine aktarılacak bütçe ile hizmetlerimizi aksatmadan devam edeceğiz dedi.

 

Önceki İçerikPayas Kozludere Mahallesi’nde kanalizasyon çalışmasının ilk kazması vuruldu
Sonraki İçerikKırıkhan’ın Su Sıkıntısı Çözülecek