Körfez Futbol Akademisi geleceğin futbolcularını yetiştirecek

körfez futbol okulu (1)
Spor potansiyelinin yoğun olduğu İskenderun’da gelecek adına yapılan yatırımlar oldukça sevindiriyor. İskenderun Belediyesi Sakarya Futbol tesislerinde hizmet verecek olan Körfez Futbol Akademisi hizmete açıldı.
Açılış törenine İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, CHP ilçe eski başkanlarından Nihat Karpuz, spor adamları ve sporcular katıldı.
Körfez Futbol Akademisi’nin açılış kurdelesini Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İbrahim Gül ve Milletvekili Dudu kesti. Açılış öncesi konuşan Başkan Dingil, “Bu çalışma bizleri çok sevindiriyor. Gençlerimizi hem sokaklarda kurtarmak hem de büyük proje olan İskenderunsporumuzu önce PTT ligine sonra da birinci lige çıkartmak. Biz bunun için karar aldık, bu yolda da çok yol kat ettik. Sizlerden de destek alacağız. Bu kentte spora hizmet eden herkes bu işin içinde olacak” dedi.
Önümüzdeki sezon Körfez İskenderunspor olarak 2. Ligde kentin spordaki simgesi Turuncu-mavi renklerle mücadele edecek olan takıma sporcu kazandıracak, geleceğin futbolcularını yetiştirecek futbol okulunun açılışı törenle yapıldı.
CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu da, İskenderun’un her dönem, Türk futboluna değerli futbolcular yetiştirmiş bir kent olduğuna dikkat çekerek “Şu anda bu futbolculardan bir kısmı aramızda, Körfez Futbol Akademisinin açılışını yapıyoruz burada. Bana göre çok önemli bir işlevi yerine getirecekler. Buradan yetişecekler Türk Futboluna, İskenderunspora katkı verecekler. Körfez Futbol Akademisini kente kazandıran Mehmet Çetin’e teşekkür ediyorum” diye konuştu.

SPORA KATKI VERENLERE PLAKET YAĞMURU
Konuşmaların ardından plaket törenine geçildi. Erzin Belediyespor’u 3. lige taşıyan teknik direktör Can Güven’e plaketini Belediye Başkanı Seyfi Dingil takdim etti. Aynı başarıyı Payas Belediyespor’da gösteren Ender Tıraş ise plaketini İTSO Başkanı Levent Yılmaz’ın elinden aldı. İskenderun’da futbolun kalkınması için çaba gösteren ve bu noktada kentimize gelen futbol takımlarına misafirperverlik sergileyen, bölgemiz futbolcularını önemli kulüplere transferini sağlayan ve kentimizin futbol potansiyelini elinden geldiğince kalkındırmaya çalışan menajer Alaattin Doğan da Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfi Savaş adına plaketi Milletvekili Mevlüt Dudu’ya takdim etti. Spora basın olarak emeği geçen Cuma Keseroğlu da plaketini CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu’nun elinden aldı.
körfez futbol okulu (5)

körfez futbol okulu

körfez futbol okulu (4)

körfez futbol okulu (3)

körfez futbol okulu (2)

körfez futbol okulu (1)

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.