‘Bir Yaz Günü’ Şiir Dinletisi büyüledi

belen siir3
Belen Anadolu Lisesi öğrencilerince hazırlanan “Bir Yaz Günü” Şiir Dinletisi büyük ilgi gördü. 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan ancak, 13 Mayıs’ta meydana gelen Soma Maden kazası olayı nedeni ile ertelenen program, Belen Kaymakamlık Salonu’nda gerçekleşti.
Programa; Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Belediye Başkan Vekili Kemal Kara, Garnizon Komutanı J.Yzb. Salih Aygün, Emniyet Müdürü Gürsel Tabur, kamu kurum ve kuruluşların daire amirleri, okul müdürleri ve vatandaşlar katıldı.
Belen Anadolu Lisesi öğretmenleri Gülten Bankir ve Feyzullah Çeliktepe’nin hazırlamış olduğu “Bir Yaz Günü” şiir dinletisi programında, Sakarya Türküsü, Olmaz Ya Tabii, Fetih Marşı, Zulmü Alkışlayamam, Yurt Uğruna, Sabah Çocuğu, Demedim mi, Her Şey Sende Gizli, Dost Bildiklerim, Otuz Beş Yaş, Ben Sana Mecburum, Bir Adın Kalmalı, Türkiyem Anayurdum ve Nasihat isimli 14 eseri seslendiren 12 öğrenci dinleyenleri zaman zaman duygulandırdı, zaman zaman gururlandırdı.
Şiir Dinletisi, öğrencilerin toplu olarak sahnede izleyicileri selamlaması ile sona erdi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.