‘Kocaman bir aileyiz biz’

iskenderun lisesi
İskenderun Lisesi Mezunları Derneği, düzenlenen kokteyl ile dernek binasını faaliyete geçirdi. Süleymaniye Mahallesi Kazım Karabekir Caddesinde faaliyete başlayacak olan İskenderun Lisesi Mezunları Derneğinin açılışını İskenderun Emniyet Müdürü Cengiz Başar, İskenderun Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Turgut Deliveli ve okulun eski öğretmenleri gerçekleştirdiler.
Amaçlarının; İskenderun Lisesi öğrencilerini korumak, kollamak ve bundan sonraki yaşamlarına yön vermek olduğunu ifade eden İskenderun Lisesi Mezunları Derneği Başkanı ve aynı zamanda İskenderun’un sevilen işadamlarından Burhan Cengizhan’ın eşi Çiğdem Cengizhan, liseli zamanlarını halen unutamadıklarını belirtti. Yıllar sonra lise sıra arkadaşları ile bir araya gelip kaldıkları yerden devam edecek olduklarını ifade eden Çiğdem Cengizhan; “Aramızda din, dil, ırk, yaş farkı gözetmeden kardeşliği hedefledik. Ortak buluşma noktamız İskenderun Lisesi dedik. Yıllar sonra bir araya gelip kaldığımız yerden devam ettik. Büyüklerimiz yine ağabeyimiz, ablamız küçüklerimiz ile kardeşimiz oldu. Kocaman bir aileyiz biz. Emekleme dönemimizi atlattık. Artık adım atmaya başlıyoruz. Dengede durmak birlik ve beraberliğimizle olacak. Her gencimizin hayatına ışık olmaya çalışacağız” şeklinde konuştu.
Çok sayıda İskenderun Lisesi Mezunlarının katıldığı derneğin açılış törenin de bir araya gelen eski mezunlar hasret giderdiler.
iskenderun lisesi1

Önceki İçerikİskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, muhtarlarla bir araya geldi
Sonraki İçerikMutluluklar!
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.