MHP’DEN BELEDİYE BAŞKANI SEYFİ DİNGİL’E TEBRİK ZİYARETİ

20140522mhp1

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Teşkilatı, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret ederek, görevinde başarı dileğinde bulundu.

Ziyarette konuşan Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun İlçe Teşkilat Başkanı Turan Bozkurt, “Göreviniz hayırlı ve uğurlu olsun. Başkanlık döneminizde yapacağınız iyi hizmetlerde yanınızda olacağız” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Hepimiz bu kente hizmet edeceğiz. Bu makamlar halka hizmet makamıdır. Önemli olan halka hizmettir. Hizmetlerde, mecliste beraber olacağız. Bu kent hepimizin. Geldiğiniz için teşekkür ederim” diye konuştu.

Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e başarı dileğinde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül de yaptığı konuşmasında, seçimin İskenderun’un demokrasi kültürüne yakışır bir şekilde geçtiğini belirterek, “Şehrimizde yaşayan insanlarımız Seyfi Dingil Başkanı tercih ettiler. Bize de buna saygı duymak düşer. Meclis üyelerimizle birlikte İskenderun’un hayrına olacak her işte biz belediye idaresiyle birlikte oluruz” şeklinde konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İskenderun Belediye Meclis üyeleri ve partililerin de katıldığı ziyaret, sohbet ortamında sürdü.

Önceki İçerikTDK “selfie”ye Türkçe karşılık olarak “özçekim”i seçti..
Sonraki İçerikİSKENDERUN BELEDİYESİ’NDEN EĞİTİM HİZMETİ