Ülkü Ocaklarında devir teslim töreni; Aydemir bayrağı Salık’a devretti

ülkü ocağı devir teslim (3)
İskenderun Ülkü Ocakları’nda görev devir teslim töreni gerçekleştirildi. Devir teslim törenine; MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, İl ocak Başkanı Naci Akkaya, MHP İskenderun Belediye Başkan adayı İbrahim Gül, sendika ve vakıf temsilcileri ile birlikte ülkücüler katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başlayan devir teslim töreni, Kuran-ı Kerim tilavetinin okunmasıyla devam etti. Daha sonra 2 yıldır ülkü ocakları başkanlığını başarıyla yürüten Nurettin Aydemir’e katkılarından dolayı Ülkü Ocağı Başkanı Musa Salık tarafından şilt verildi. “Bu şilti baba ocağımdan alıyorum” diyen Aydemir “Burada çok duygu doluyum. Gerçekten çok uğraştık. Amacımız ülkemize faydalı insanlar yetiştirmek” dedi.
Ülkü ocakları İl Başkanı Naci Akkaya ise, “Hatay olarak ülkü ocaklarında çok ciddi çalışmalarımız var. Başbuğumu ‘Gelecek nesil bilgili ve ufkunun geniş olması lazım’ demişti Bu nedenle bende göreve geldiğimde Nurettin Başkanı göreve getirmiştim. Şimdi oda bayrağı Musa Salık başkanımıza devrediyor. Kendisine bu güne kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.
MHP ilçe Başkanı Turan Bozkurt ise, parti olarak ülkü ocaklarından çok ciddi destek gördüklerini ifade ederek, “Bu nedenle bizler ülkücü kardeşlerimizin her zaman yanındayız” ifadelerine yer verdi.
MHP İskenderun Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül de ülkü ocaklarının çizgisinin günden güne daha iyiye gittiğini belirtti. Gül, “Bu konuda halkımızın hizmetinde olan gençler ‘Ülkemize nasıl iyi hizmet ederim’ diye eğitimlerini sağlıklı tamamlarken, ülkü ocaklarında insanı ve dini bilgileri alarak yaşamlarını sürdürüyorlar” dedi.

iskenderunhaber
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.