Hatay MKÜ Rektörü’nden Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e ziyaret

ziyaret seyfi3
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i makamında ziyaret ederek, görevinde başarı dileğinde bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, halkımıza en iyi şekilde hizmet vermek amacıyla, kurum ve kuruluşlarla diyalog ve işbirliği içerisinde hareket edileceğini söyledi. MKÜ Rektörü Prof.Dr.Hüsnü Salih Güder, “Sizleri tebrik etmek için ziyarette bulunduk. Görevinizde başarılar diliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun” dedi. Ziyarete, İskenderun Kaymakamı H.Hasan Özyiğit de katıldı.
ziyaret seyfi
İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD), Genç MÜSİAD Hatay Şubesi, Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD), Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube yönetimi İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Seyfi Dingil, yapılacak olan çalışmalarla İskenderun’un hak ettiği noktaya taşınacağını söyledi. İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği Başkanı Nihad Yenmiş ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı ziyarette, İskenderun’un yarayan kanası olan feyezan kanalının sinek oluşumuna neden olduğunu, buna karşın sürekli ilaçlama yapıldığını anımsatan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Feyezan kanalı ıslahına başlanacak. Yürüyüş yolu, ağaçlandırma, ışıklandırma olacak. Denizden su basacağız. Bu 50 yıllık bir sorun” dedi. İskenderun Alevi Kültürünü Araştırma Derneği (AKAD) Başkanı Nihad Yenmiş ve yönetim kurulu üyeleri, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e görevinde başarı diledi. Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şubesi’nin Gençlik Kolları 2. Başkanı ve yönetimi de, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e tebrik ziyaretinde bulundu.

GENÇ MÜSİAD’TAN ZİYARET
Genç MÜSİAD Hatay Şubesi 2. Başkanı Yusuf Arslan, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e çalışmalarla ilgili bilgi verdi. Genç girişimcilerin sosyal ve ticari ilişkilerinin güçlendirilmesi ve geliştirilmesine yönelik faaliyetlerde bulunmasının önemine vurgu yapan Belediye Başkanı Seyfi Dingil, “Sektörler arası kaynaşmayı sağlayarak işbirliği yapmak, teknolojik gelişmeleri, yatırım imkanlarını araştırarak üyeleri bilgilendirmek gençliğin sosyal ve ekonomik anlamda kalkınmasında ve dolayısıyla toplumun yaşam standardının yükselmesinde önemli katkısı olan çabalar ve çalışmalardır” dedi. Akdeniz Tüccar ve Sanayici İşadamları Derneği (ATSİAD) Başkanı Şekip Abacı ve yönetim kurulu üyeleri de, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e tebrik ziyaretinde bulundu. ATSİAD Başkan ve yöneticileri, derneğin kuruluşunu tamamlaması anısına, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e plaket takdim etti. Türk Kadınlar Birliği İskenderun Şube Başkanı Canan Gencer ve yönetim kurulu üyeleri de tebrik ziyaretinde bulundu.
ziyaret seyfi1

Önceki İçerikİKEM’in 2. Geleneksel Seramik ve Resim Sergisi, İskenderunlular’la buluştu.
Sonraki İçerikGözaltına alınan 13 zanlıdan 11’i tutuklandı
iskenderun haber sitesinin haberlerini yayınlayan genel editörü.